USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку патрульні контролюватимуть водіїв біля польського консульства

20 Липня 2016 21:41
Польських консулів у Луцьку турбує, що водії порушують правила дорожнього руху та залишають свої автомобілі у заборонених місцях поблизу Генконсульства.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Це створює аварійну обстановку на вулиці Дубнівській, заважає виїжджати з території консульства та несе загрозу життю людей.

Через дорогу від установи є облаштована парковка, однак водіям чомусь зручніше зупинитись біля самісінького консульства, аніж пройтись кілька десятків метрів.

Також праворуч нещодавно встановили пішохідний перехід, тож тепер, принаймні, там уже не паркуються.

Найбільше скупчення автомобілів спостерігається в робочі дні в першій половині дня.

Заступник начальника управління патрульної поліції у Луцьку Роман Буховець зазначив, що поставити один екіпаж, який би весь час чергував біля консульства - неможливо, адже зараз велике навантаження на патрульних та період відпусток, згідно з законодавством.

Однак зауважив, що патрульні відтепер регулярно кілька разів на день проїжджатимуть біля консульства та виноситимуть постанови за паркування в заборонених місцях. Інспектори контролюватимуть, щоб водії зупинялись лише у визначених місцях.

Також дуже очікують появи евакуатора: це спростило б задачу, адже неправильно припарковану автівку могли б відразу забрати на штрафмайданчик, однак питання його наявності – не в компетенції патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
а коли Показати IP 21 Липня 2016 06:58
поліция почне займатися баригами які там торгують візами та чергою
Ая Показати IP 21 Липня 2016 07:00
хочу нагадати скрибі-неуку, що парковка вже давно вивезена до Москви, в Україні залишилась СТОЯНКА і про це знають всі Українці. ..." однак водіям чомусь зручніше зупинитись біля самісінького консульства, аніж пройтись кілька десятків метрів" ..бідний той афтор, він не розуміє, що таки авто є для того щоб часвми було вигідніше зупинити його біля місця до якого ми добрались. Прикро читати такі новини... логікі і мислення в них нуль....
Громада Показати IP 21 Липня 2016 08:34
А чому нікого не хвилює де люди мають ставити свої автр
До Ая Показати IP 21 Липня 2016 09:03
Цікаво скільки Ая мав двійок у школі? Що це за "скриба-неук" який пише: " афтор, часвми, логікі ".
Лучанка Показати IP 21 Липня 2016 10:49
Що за абсурд.Пройтись кілька десятків метрів... Зробіть поблизу подібних установ стоянки, а тоді залучайте поліцію, яка тільки займає місця і створює непотрібний хаос, якого і так вже забагато в державі , в суспільстві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus