USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перевіряють підозрілих людей

9 Травня 2014 14:33
Правоохоронці Волині перевіряють підозрілих людей, їх пакунки, а також оглядають авто й те, що лежить у багажнику.

Силові структури області працюють сьогодні, 9-го травня, у посиленому режимі, аби не допустити провокацій на Волині.

Перед початком покладання квітів у Луцьку на меморіальному комплексі «Вічна Слава», правоохоронців зібралося більше сотні.
Репортер Інформаційного агентства Волинські Новини провів експеримент: як правоохоронці реагують на підозрілих.

Журналіст одягнув спортивні штани, кросівки, бейсболу, спортивну кофту та рюкзак на плечі. У такому вигляді, поводячи себе стурбовано, репортер зайшов на меморіальний комплекс із вулиці Шопена. Спочатку, така персона нікого не насторожувала. По тому, журналіст дістав фотоапарат й почав «клацати» правоохоронців, швидко йти й ховав очі. Уже на виході з меморіалу, правоохоронці зупинили «підозрілого», щоб перевірити документи й що в рюкзаку. Не знайшовши нічого підозрілого, міліціонери подякували, та попросили вибачення, що потурбували, мовляв час непростий, а такі заходи необхідні задля безпеки людей.
Міліціонери і дружинники несли свій пост й неподалік від меморіалу.
Окрім того, даішники перекрили дорогу до меморіалу «Вічна Слава» та перевіряли підозрілі авто й те, що лежить в багажнику.
Загалом, зі слів керівника прес-служби обласної міліції Оксани Блищик, до охорони порядку на Волині сьогодні залучено 425 правоохоронців й 120 громадських активістів.

Нагадаємо, напередодні 9 Травня, правоохоронці відпрацьовували тактику дій під час масових порушень громадського порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
титушко Показати IP 9 Травня 2014 15:45
правоохоронці відпрацьовували тактику дій під час масових порушень громадського порядку.--а ось це все 3 місяці тому, ціни б вам небуло.лiтом поїхали б в крим, в Маріуполі сьогодні не вбивали б мирних жителів, як з цим жити с.н.б. ми забираємо у наших дітей майбутнє.
Лучанин до титушко Показати IP 9 Травня 2014 18:00
так давай у воінкомат і на передову. Що не хочех, чи може ти тітошко вже з передової пишиш, провокатор.?
правдоруб Показати IP 9 Травня 2014 15:52
В принципі доречно, але не треба підбурювати і так знервований народ
Лучанин Показати IP 9 Травня 2014 16:06
Хлопці не забутьте у штаб бюту зазирнути там бандюган на бандюгані й бандюганом поганяє
Анонім Показати IP 9 Травня 2014 16:23
Ніколи не думала, що це напишу. Проте, це абсолютно адекватна реакція влади на теперішні події.
титушко до Анонім Показати IP 9 Травня 2014 16:33
жаль хрущев отменил преподавание логики в средней школе
хрущ до титушко Показати IP 9 Травня 2014 17:49
Тоді б тебе твої батьки по цій логіці не зачали би
Лучанин до хрущ Показати IP 9 Травня 2014 18:01
ага, засох би цей тітушко на трусах свого батька.
титушко до Лучанин Показати IP 9 Травня 2014 19:01
я навіть не знаю, як на вашу сходинку розвитку опуститися.
Блокпост Показати IP 9 Травня 2014 18:09
На Рівненщині під час перестрілки поранено 5 осіб - ЗМІ КИЇВ. 9 травня. УНН. Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі на Рівненщині постраждало десятки людей, п'ятеро з них мають серйозні поранення. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, також інформацію підтверджують у МВС, передає УНН. "Сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один з них, представився народним депутатом Володимиром Продивусом. На місці стірялини були знайдені його візитів и. Між селянами та озброєними чоловіками почалась сутичка. Наразі 5 осіб поранено, 2-х з них мають різані рани, 3 - вогнепальні", - йдеться у повдіомленні. За інформацією ЗМІ, десятьох бойовиків вдалось затримати, інші - втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени. Наразі селяни обурюються як так сталось, що даішники та правоохоронці пропустили в область таку кількість озброєнних людей у той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють та ретельно перевіряють на блокпостах. "Наразі мешканці району взяли у кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше, обіцяють штурм самих правоохоронців", - зазначили у прес-службі.
Анонім до Блокпост Показати IP 10 Травня 2014 01:57
Що все-таки виходить що не Путіна треба боятися?
Дончанин Показати IP 9 Травня 2014 21:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus