USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку підприємець замість торгового кіоску відкрив «забігайлівку»

23 Вересня 2015 15:34
Луцькі депутати хочуть розірвати договор оренди землі із підприємцем. Мовляв, той перетворив торговий кіоск на «чарочну».

Про це обранці громади розмовляли під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 23 вересня.

Так, йшлося про поновлення договору оренди землі ПП «ПРИВАТНА ФІРМА «УНІВЕРСАЛ-ЛІГА-В» для обслуговування торгового кіоску на вулиці Захарова, 12а площею 0,0077 гектара.

«Це – «залізячка» в районі Захарова, яку обшили «вагонкою». Я пам’ятаю її, страшненька була», - зауважив депутат Луцької міськради Євгеній Ткачук.

«Зате назва гарна», - віджартувався депутат Андрій Козюра.

Він запропонував відмовити підприємцю у наданні поновлення договору на оренду землі у зв’язку з використанням земельного наділу не за цільовим призначенням, мовляв, на цій земельній ділянці не торговий кіоск, а справжня «пивнуха».

Тож, члени комісії таку ініціативу підтримали. Також вони проголосували за те, аби доручити юридичному відділу міської ради звернутися до правоохоронних органів з проханням здійснити низку перевірок діяльності підприємства та вжити відповідних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1601 Показати IP 23 Вересня 2015 16:26
ДУЖЕ,ДУЖЕ будуть вдячні всі мешканці прилеглих будинків за таке рішення! Оце нарешті дочекалиця! Торгують спиртом який приносять "місцеві" цигани!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus