USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побільшає тролейбусів

21 Липня 2014 13:16
Луцьке підприємство електротранспорту може отримати додаткові кошти на придбання польських тролейбусів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 липня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, говорячи про проект рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2014 рік, 600 тисяч гривень планують спрямувати на ЛПЕ як приріст основних засобів. З її слів, за ці кошти планують придбати тролейбуси у Польщі.

Заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що наразі придбали шість тролейбусів, завершують їх фарбувати та невдовзі планують випустити на лінію.

«Чотири тролейбуси куплять у Любліні. Десять тролейбусів їздять, шість буде найближчим часом і додатково буде чотири», - зазначив Тарас Яковлев.

Члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 21 Липня 2014 13:28
Якщо на 4 тролейбуси просять 600 тис. грн. то ціна одного тролейбуса - 150 тис. грн.?! Попередні 10 тролейбусів попередні керевники брали в Польші з усіма витратами по 50 тис. грн. за один. Ну розумію, ці 6 тролейбусів на декілька років новіші. Але ж різниця в ціні - три рази!?
ЮРКО Показати IP 21 Липня 2014 13:34
Тролейбуси купуються в Євро, змінився курс - змінилась ціна. Новий "Богдан" коштує 1,8-2 млн. грн. - вигода очевидна.
SLK Показати IP 21 Липня 2014 13:40
napewne, treba radity shco hoch pobil"shae elektrowoziw u nas
Юрку Показати IP 21 Липня 2014 13:41
Тролейбуси купуються в злотих, а не в євро. Курс злотого був 3 грн., зараз 4 грн. (приблизно) - рахуй!
223 Показати IP 21 Липня 2014 16:42
Треба збільшувати тролейбусний парк за рахунок Польских тролейбусів, враховуючи той факт, що тролейбусів депо все меньше (а більше під забором)на маршрутах міста. Але потрібно дивитись куди витрачаються гроші з місцевого бюджету, наші гроші.
простолюдин Показати IP 21 Липня 2014 22:57
Клас купуємо у поляків недоламки давно списані за кошти громади, інвестуємо у їх економіку нехай і копійки, але ж! Натомість під боком підприємство на якому лучани, які заплатили всі податки сидять три місяці без зарплати. Я не перестаю дивуватися, як людей за дурнів рахують і видають це за велике господарництво! У міському транспорті потрібно зробити одну просту річ про яку всі чиновники добре знають і відразу наповнення бюджету комун. підприємства і міста зросте у рази - забрати найприбутковіші маршрути для комун підприємства, ввести електронний облік факту проїзду який є у цілому світі і крапка. І квитки разові або багаторазові картки різного часу дії і службу контролерів. Все крапка. Для чого вигадувати велосипед так працюють у Швеції, Італії... А у нас продобжують купувати в темну зламки і наварювати бабло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus