USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку презентували вишиті картини важкопораненого бійця

14 Квітня 2016 14:42
У Луцьку представили виставку картин «Пані бісер», у рамках якої свої роботи презентував важкопоранений боєць 51-ої бригади Андрій Слюсарчук.

Про це повідомляє «Вголос».

Презентація виставки відбулася у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що по проспекту Волі, 2.

«Ми не мали на меті виставляти іменитих майстринь, хотіли зібрати людей, які сидять собі вдома, після праці стомилися, мають вільну хвилинку і беруться за вишивку бісером. Люди, які творять ці картини, не можуть бути злими, тому що, коли ти тримаєш цей образ, вишиваєш ці ризи, не можеш думати про щось погане, ти медитуєш, заходиш у якісь свої мрії. Наша виставка також про лікувальні властивості бісеру, бо часи нелегкі й ця можливість творити дає внутрішнє заспокоєння і надію, що все буде добре», – зазначила організаторка виставки Наталія Шепель.

Загалом експозиція налічує понад 100 вишитих картин зі Старовижівського, Ратнівського, Ковельського, Локачинського районів області, Луцька й Ковеля. Виставку дещо обмежили тематично, зокрема відмовилися від експонування вишитих сорочок і представили більше ікон та робіт на великодню тематику.

Серед робіт – вишиті ікони бійця 51-ї бригади Андрія Слюсарчука, якого 25 серпня на передовій під Мар’янівкою, що на Донеччині, поранило ворожою міною. Через головні болі та кошмари Андрій Слюсарчук не спав понад 7 місяців та донині має проблеми зі сном. Тепер боєць – інвалід 3-ї групи.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що волинський боєць продає на аукціоні власні вироби ручної роботи, аби допомогти своїй родині.

Усі охочі можуть купити представлені на виставці картини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 15 Квітня 2016 12:21
Дуже гарні роботи, і де можна їх придбати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus