USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку інспектували відремонтовані дороги та міст. Репортаж

30 Червня 2017 19:29
Вулиці, де раніше не було твердого покриття, та шляхопровід, який попередня влада не могла добудувати торік: у Луцьку оглянули щойно відремонтовані дороги у різних мікрорайонах та шляхопровід на Рівненській оглянули 30 червня перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Огляд розпочали з мікрорайону ЛПЗ. Як розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад, дорога на вулиці Гречаній досі не мала твердого покриття, а тепер мешканці вулиць Гречаної та Марка Вовчка мають змогу безперешкодно дістатися до дитячого садка, не псуючи взуття через багнюку та бездоріжжя. Попри те, що у день огляду дороги дощило, на ній немає калюж. Дорожнє покриття методом напівпросочування облаштували на 189 метрах вулиці Гречаної та 984 метрах вулиці Марка Вовчка. Роботи виконали протягом двох тижнів.
Зі слів посадовця, аналогічним методом ремонтуватимуть ще низку доріг у місті, де ніколи не було твердого покриття (таких доріг у місті ще лишається значна кількість).

Наступним оглянули мікрорайон Вересневе, де наразі тривають ремонтні роботи, що розпочалися приблизно місяць тому: здійснюють комплексний ремонт вулиці Полонківської та підхід до житлових п’ятиповерхових будинків на вулиці Корольова. Тут влаштовують тротуари, яких раніше ніколи не було, адже місцеві мешканці досі ходили щебеневою дорогою. Нині облаштували асфальтну дорогу та завершують роботи з вкладання бруківки на тротуарах. Завершити роботи планують протягом двох тижнів.
Мешканка вулиці просила посадовців також відремонтувати прибудинкову територію одного з багатоквартирних будинків поряд. Так, вона занепокоєна тим, що після дощів у дворі збиратиметься вода. Мешканка визнала, що після ремонту стало зручніше добиратися до школи дітям – раніше на вулиці утворювалися калюжі. Юрій Крась запевнив жінку, що зливову каналізацію прочистять. Також один з мешканців мікрорайону просив звернути увагу на рівень каналізаційних люків на вулиці. Директор департаменту ЖКГ пояснив, що дорогу ще не прийняли в експлуатацію і під час прийняття стан люків оглянуть.
Насамкінець проінспектували стан шляхопроводу на вулиці Рівненській. Григорій Недопад нагадав, що ремонти тривали ще з минулого року (підготовчий етап робіт), а верхній шар покриття поклали ще у грудні 2016 року. 300 тисяч гривень виділяли на ремонт аварійних перил. Тиждень тому всі роботи нарешті завершили – здійснили асфальтування, нанесли дорожню розмітку, вклали бруківку та пофарбували тролейбусні стовпи. Загальна вартість робіт становить приблизно 3,5 мільйона гривень. Перший заступник міського голови зазначив, що міст починає радувати око і пересічним лучанам тепер буде приємно їздити цим шляхопроводом.
Юрій Крась зауважив, що після ремонту, коли поверхня шляхопроводу стала рівною, його стало легше обслуговувати. Машини, які прибирають тротуари та дороги, тепер мають кращі умови для роботи. Коли поверхня була нерівною, на мосту після прибирань залишалося сміття і надходили постійні скарги від лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
AS Показати IP 30 Червня 2017 20:59
Не знаю хто здійснював і приймав ті роботи, але слова і діла в них сильно розходяться. Плавний вїзд на тротуар мосту (по факту емітація) зі сторони вулиці Мазепи здійснені так, що людині на інвалідному візку здолати його неможливо. Мало того що бордюр значно підвищується, так ще й саме місце виїзду розміщене не зі сторони пішоходного переходу, а зі сторони траси з інтенсивним рухом транспорту. Скільки вже ця тема піднімалася.Краще не буде. Скільки б грошей не виділялося. Це дрімучий совок.Все не для людей.
Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 21:14
Складається враження , що головною ціллю таких інспекцій є PR, а не перевірка якості виконання робіт.Логічно було б зробити оголошення про день та час проведення таких оглядів для мешканців.
ЛПО до Лучанин Показати IP 1 Липня 2017 09:17
Набережну і Ковельську інспектуйте!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus