USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку приймають делегацію з Німеччини

30 Жовтня 2017 13:24
Делегацію у складі 29 осіб з партнерського краю Ліппе (Федеративна Республіка Німеччина) прийматимуть у Луцьку з 29 жовтня до 3 листопада у рамках проекту «Демократичні фундаментальні цінності молодіжних культур у міжнародному порівнянні», який ініціюється німецькою стороною.

Зустріч відбулася у стінах Луцької міської ради 30 жовтня.

Як розповіла виконувач обов'язків начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець, метою візиту німецької делегації є ознайомлення з діяльністю виконавчих органів Луцької міської ради, комунальних закладів, громадських організацій та фондів міста у сфері молодіжної політики, зокрема соціальної роботи з молоддю, також делегація візьме участь у відкритті Днів Німеччини у Луцьку.
З її слів, до складу делегації увійшло шість тематичних груп: представники керівництва, адміністрації краю, політики, представники релігійної громади, молоді політики та стажери.

Далі слово взяв виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт, який виразив захват від вміння німців організувати роботу та тих результатів, яких вони досягли.
«Ми не зможемо досягти певного рівня, якщо не будемо робити відповідних кроків. У нас є розуміння того, що нам потрібно змінюватися ментально, а в прийнятті рішень ми повинні керуватися новою системою демократичних цінностей», - зазначив Григорій Пустовіт.

Також він висловив подяку за підтримку, яку надає керівництво краю Ліппе, та виразив сподівання, що регіони співпрацюватимуть і надалі.

Соєю чергою, заступник радника краю Ліппе Томас Енценсбергер подякував Григорію Пустовіту за щирі слова, а також відмітив гостинність жителів Луцька.
«Ми не вперше у вас. Наша політична делегація була у вас минулого літа і початок роботи був плідним. Ми мали честь бути знайомі з попереднім міським головою Миколою Романюком, тому висловлюємо співчуття його сім’ї у зв’язку з його смертю», - розповів Томас Енценсбергер.

Також він загадав і про події на сході України.

«Хочу сказати і про сумні сторінки вашого сьогодення – війну на сході, яка відчувається і тут. Ми щиро зворушені заходами вшанування пам’яті загиблих», - зазначив пан Енценсбергер.

За його словами, німецька делегація хоче побачити, як молодіжна політика реалізується у Луцьку. Він виразив сподівання, що обидві сторони будуть задоволені результатами зустрічі.

Зі слів керуючого справами Адміністрації краю Ліппе Карл Айтель Йон, метою поїздки німецької делегації є організація співпраці між регіонами, а також бажання продемонструвати, яким чином діє німецьке молодіжне законодавство.
«Важливим є те, щоб ми познайомилися один з одним, та змогли повчитися один в одного. Я дуже радий майбутнім зустрічам з представниками ваших молодіжних організацій та сподіваюся, що це правильні кроки у молодіжній політиці та розвитку демократичного шляху. Нам важливо надати молодим людям можливість висловити свої думки та обмінятися досвідом», - розповів представник німецької делегації.

Опісля вступних слів учасники заходу перейшли до неофіційної частини. Члени німецької делегації ознайомили присутніх зі своєю діяльністю у сфері молодіжної політики. Своєю чергою, німцям представили діяльність роботи відділу молоді, який працює при департаменті сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради.
Насамкінець німецьку делегацію познайомили з діяльністю національної скаутської організація України «Пласт», мета якої сприяти всебічному патріотичному вихованню молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus