USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У луцьку школу №27 закупили меблі. Фото

20 Серпня 2018 17:04
Спортивне та кухонне обладнання, парти, стільці, шафи - усі ці меблі привезли у 27-му школу.

Про це повідомляє радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбук.

"Питання підготовки до запуску та введення в повноцінну експлуатацію 27 школи перебуває на щоденному контролі нашої команди.

В школу поставлені всі необхідні парти, стільці, шафи, кухонне обладнання, меблі по проекту НУШ, спортивне обладнання та інший інвентар. До кінця тижня довезуть дошки. У кабінетах відбувається прибирання, розстановка меблів, налагодження обладнання, підрядник усуває дрібні недоліки", - йдеться у дописі.

21 серпня радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко оглянули хід завершальних робіт, які активно тривають у школі, інформують на сайті міської ради.

За словами директора школи Віталія Бондаря, усе необхідне обладнання уже привезене. У найближчі два дні привезуть частину парт та дошки, які виготовляли на фабриках в інших містах. Педагогічний колектив закладу вже повністю сформований, за винятком технічного персоналу. Продовжується опрацювання заяв від учнів, яких із кожним днем більшає.

Зараз активно тривають роботи зі складання меблів, а загалом приміщення готові до початку навчання. Увесь комплекс внутрішньо-оздоблювальних робіт вже практично завершений. Частина класів та кімнати відпочинку повністю вмебльовані. Усе необхідне обладнання та меблі встановлені у харчоблоці. Повністю обладнані кімнати для спортивних ігор та гурткової роботи. Для занять музикою було придбане сучасне електронне фортепіано. У кабінеті інформатики згідно вимог встановлюють кондиціонери.

Найближчими днями усі роботи будуть завершені. З початком нового навчального року за парти новозбудованої, сучасної та затишної школи №27 сядуть близько 500 школярів. Відкриття цього закладу стане справжнім подарунком для лучан напередодні Дня міста.

«Дякую депутатам міської ради, які відкинули усі політичні амбіції та все ж виділили необхідні кошти, аби ремонтні роботи у школі №27 вдалося завершити до почату навчального року. Сьогодні ми бачимо результати цього рішення: завезені парти, шафи, кухонне обладнання, спортінвентар та інший необхідний інвентар. У школі активно готуються до відкриття. Приємно спостерігати за цим процесом, адже ремонтні роботи перебувають на фінальній стадії. Процес підготовки школи постійно перебуває на контролі управління освіти міської ради. Ми переконані, що 1 вересня діти та батьки будуть задоволені побаченим, скористаються усіма можливостями, які надасть цей заклад», -зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Совість Показати IP 20 Серпня 2018 17:08
Сама бідна школа...
Батьки до Совість Показати IP 20 Серпня 2018 18:27
Дяк уємо за діловий і оперативний підхід. Підтримуемо Вас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus