USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку шукатимуть другу половинку: «Швидкі побачення наосліп»

11 Липня 2015 17:15
«Швидкі побачення наосліп» влаштують у Луцьку в наступну суботу, 18 липня о 19:00 у творчій кав’ярні «Druzi forever», що по проспекту Волі, 16г. Про це повідомляють організатори заходу Віктор Марчак і Анастасія Дородних.

Активісти вже вчетверте спробують зайнятись особистим життям лучан та допомогти дітям, які хворі на рак.

Побачення наосліп – це зустріч двох людей, які не перетиналися до цього раніше і не знайомі один з одним.

Крім того, що учасники не знають один одного, вони і не бачитимуть своїх партнерів до самого закінчення заходу, тому обиратимуть власні симпатії та закохуватимуться один в одного, сприймаючи на слух.

«Мрії про любов і щастя повинні обов'язково втілюватися в життя. Тому «побачення наосліп» обов'язково подарує море дивовижних відчуттів: драйв, флірт, хвилююче передчуття, захоплюючу і романтичну пригоду, живе спілкування, нові знайомства та нові обличчя», – обіцяють організатори.

Суть «побачень наосліп» полягає в тому, що для знайомства з представником протилежної статі виділяється лише 7 хвилин. Таким чином, трохи більш ніж за годину можна познайомитися з 10-ма представниками протилежної статі.

По закінченню заходу організатори на основі «карток вподобань», які під час події заповнює кожен учасник, шукають взаємні симпатії та обирають кращі пари.

Тим часом для учасників влаштують святковий фуршет, де усі зможуть не тільки скуштувати смачні закуски, випити гарячі та холодні напої, але й краще познайомитися один з одним уже без масок. Протягом наступних 2-3 днів прийде смс-повідомлення, в якому будуть вказані контакти усіх, хто отримав взаємні симпатії.

Вартість участі у «Швидкі побачення наосліп» – 129 гривень (ця сума включатиме фуршет, фотосесію, подарунки від спонсорів). Кошти, зібрані під час акції, будуть перераховані у Благодійний фонд «СТОПРАК», який підклується онкохворими дітками Волині.

Учасником «швидких побачень» може стати кожен охочий віком від 18 років.

Найближчим часом організатори планують зробити Швидкі побачення в Луцьку, для осіб 30+, тому усі бажаючі знайти свою половинку, гарно провести час і зробити добру справу, не зволікайте, а реєструйтеся за посиланням: http://goo.gl/forms/vtxS2aHwYi.

Організатори попереджають, що кількість місць обмежена (уже половина заброньована), тому тим, хто не потрапить на побачення наосліп цього разу, засмучуватися не варто, аджеті люди автоматично стають учасниками на наступний раз.

Зареєструватись можна, заповнивши анкету за посиланням.

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінок події у соцмережі Вконтакті – тут, а також тут.

За детальнішою інформацією звертайтеся до Віктора Марчака за телефоном: 066 8494081. А також пишіть йому на електронну скриньку: [email protected].

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тю Показати IP 11 Липня 2015 20:41
"Побачення наосліп – це зустріч двох людей, які не перетиналися до цього раніше і не знайомі один з одним" - ви впевнені,що говорите про Луцьк, де кожен знає про кожного як хороше, так і "спіднє" ??? Ідея не нова, але хороша, та в ефективності... ох не знаю, не знаю...
Організатор Показати IP 11 Липня 2015 21:37
Привіт "тю" дякую за коментар, на побаченях будуть люди як з Луцька так і гості з інших міст. Робимо все можливе і не тільки, щоб побачення пройшли на високому рівні, на радість учасникам і на здоров'я діткам. Приходьте як глядач, буде весело =) Всім щастя!
хаха Показати IP 12 Липня 2015 10:02
певно навіть на каву вже ніхто не заходить :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus