USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартувала благодійна акція «Скоро до школи»

11 Липня 2018 23:46
Восьмий рік поспіль у Луцьку проводять благодійну акцію «Скоро до школи» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Захід організований управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, інформують на сайті міськради.

Кожна дитина заслуговує на свято, на втілення своєї маленької дитячої мрії. На жаль, не завжди батьки мають подібні кошти, щоб повноцінно зібрати дитину до школи, щоб вона не почувалася обділеною поряд з іншими дітьми.

Тож усіх небайдужих лучан закликають долучитися до проведення акції. Усі охочі можуть подарувати дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

Акція «Скоро до школи» триває з 10 липня по 10 серпня 2018 року.

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради працює з дітьми з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми з особливими потребами, дітьми внутрішньо переміщених осіб, дітьми загиблих воїнів АТО та дітьми учасників АТО. Таких дітей шкільного віку на обліку управління перебуває 1589.

Подарунки для школяриків можна приносити в управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради з понеділка до четверга з 8.30 до 17.30 год., у п’ятницю – з 8.30 до 16.15 год. за адресою: Луцьк, проспект Соборності, 18 (праве крило ДРАЦСу). Контактний телефон: (0332) 716772, 715005.

Зібрані подарунки вручать дітям напередодні Дня Незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 12 Липня 2018 07:53
Не надоїло ще позоритись узаконеним жебрацтвом????Бариги сотні мільйонів крадуть, офшори, а замість того щоб з них крадене витрясти жебрацтво узаконюють і носяться з ним як з писаною торбою....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus