USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку студенти та викладачі плетуть для бійців унікальний захист

21 Квітня 2016 15:27
Студенти та викладачі Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вирішили допомогти бійцям на передовій чимось реальним та вкрай потрібним.

Відтак, прямо в фойє корпусу, де розміщений інститут та університетська бібліотека, облаштоване місце для виготовлення маскувальної сітки. Кожен бажаючий може долучитися до створення простого, але ефективного в бойових умовах елементу захисту як військової техніки, так і бліндажів для особового складу, - інформує Волинська газета.

«Та неабияка цінність цих сіток, мабуть, в потужному духовному навантаженні, адже сотні молодих рук прив’язують до основи не просто шматочки матерії, а вкладають у це високий сакральний зміст. Тому такий захист точно захистить», - сподіваються студенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пр Показати IP 21 Квітня 2016 18:10
І вони плетуть . І ВН одвічно щось "плетуть"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus