USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться «поетична бійка»

4 Вересня 2018 09:27
Найпоетичніша публічна бійка відбудеться у Луцьку 8 вересня о 15 у сквері «Зоряний» (вулиця Лесі Українки, 24А).

Молоді автори - учасники літературного проекту для митців-початківців «Ліхтар» змагатимуться не на життя, а на вічну славу на «Ліхт_слемі», повідомляють організатори.

Лучан та гостей міста запрошують на незвичайну подію. "Батл за участі молодих, провокативних і дууууже агресивних поетів та поеток обіцяє яскраві враження. Незабутні епітети, незвичайні метафори, несподівані порівняння та неймовірно гострі читання стануть головною зброєю учасників. А їх музи нарощуватимуть м’язи у запеклій боротьбі за першість", - кажуть організатори.

«Слем - це змагання між поетами у їх артистичності. Ідейна сторона відходить на задній план, коли виходить літератор і декламує свою творчість, крім слів використовуючи власні емоції та жести. Західна поезія вже багато років переживає такий формат заходів. В Україні вони також були певний час популярними, проте кілька років про український слем не було чути. Цього року «двіж» відроджується, тому Луцьк також повинен бути причетним. Слем - чудова нагода показати себе молодим поетам. Вони обов'язково покажуть шоу», - пояснює організатор заходу, куратор проекту «Ліхтар», поет Рту.

Організатори: Мистецьке об’єднання «стендаЛь», проект для митців-початківців «Ліхтар».

Проект реалізовується за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та департаменту культури Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus