USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Обличчя Євромайдану у Луцьку. 2 грудня

2 Грудня 2013 22:00
Декілька тисяч лучан 2 грудня приєдналися до всеукраїнського страйку на підтримку Євромайдану. З Театральної площі у Луцьку вони вирушили ходою до обласної ради з вимогою відставки голови облдержадміністрації та голови Волиньради.

У той час Борис Клімчук намагався провести для волинських ЗМІ традиційну щотижневу оперативну нараду. Проте на цей захід прийшли лише представники провладних ЗМІ, інші ж – проігнорували цю подію, виявивши тим самим власний спротив нинішній владі.

Мітингувальники закликали усіх перехожих, студентів, водіїв, аби вони приєдналися до страйку.

Також під час мітингу учасників закликали вирушати до Києва. Підтримати студентів на Київський майдан прийшли волинські фермери, вчителі та лікарі.

Під час мітингу група депутатів міської, обласної та Верховної Рад вирушили у приміщення облради, щоб зняти портрети Януковича. Після цього, портрети глави держави демонстративно знищили на очах у багатотисячної кількості страйкарів на Театральній площі у Луцьку.

Пропонуємо фотохроніку цих подій:

(зауваження: якщо ви двічі клікнете по галереї, переглядати фото стане значно зручніше)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Валік Показати IP 2 Грудня 2013 21:02
Класні фотки, а повноекранний режим - супер просто. Всім рекомендую двічі клікнути на фото, я спочатку не просік. Добре, що підписали.
жека Показати IP 3 Грудня 2013 00:16
в Луцьку, як завжди послідовності рішень немає. Тільки кричали "Ганьба Романюку"; тут вже Козюра з Григоренком привели натовп до свого компаньена Романюка і знов витягнули Буратінку з лайна. Поки з вас будуть робити дурнів - нічого ви не зміните. Чого ви дозволяєте "вішати локшину на свої вуха". Маєте припинити бути стадом.
лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 08:55
Дядьку з кілком на першій фотокартці - посади на ланцюг свою жінку і сядь біля неї - разом гавкати веселіше буде
кеша Показати IP 3 Грудня 2013 08:57
У нас що, епідемія грипу, що той неповноцінний з портремом яника одягнув маску

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus