USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся фінал Кубка Волині з футболу

29 Червня 2014 10:45
Фінальний поєдинок Кубка області 2013-2014 років, у якому зустрілися «Луцьксантехмонтаж №536» та боратинська «Ласка», відбувся вчора, 28 червня, на клубній арені ФК «Волинь». Про це інформує футбольний клуб.

«Авангард» зібрав приблизно тисячу вболівальників, які стали свідками видовищного поєдинку. Додаткової інтриги матчу додав факт напруженого суперництва команд у цьогорічному чемпіонаті Волині. Віце-чемпіон із "ЛСТМ №536" прагнув принаймні кубкової сатисфакції у фіналі від боратинців.

І вона відбулася, хоч і не без складнощів та опору «Ласки». У підсумку – 3:0 на користь «Луцьксантехмонтажу», у якому відзначилися Ігор Махнюк і двічі Тарас Кабанов, причому останній не реалізував пенальті в середині другого тайму.

Кубок і медалі переможцям вручав голова Федерації футболу Волині та головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

З його слів, обидві команди грали у футбол, не відсиджувалися в обороні. ЗІзнається, що приємно бачити, що в складах обох команд є чимало колишніх гравців, які пройшли через «Волинь».

«В обласній федерації ми намагаємося істотно змінити проведення всіх змагань, хочемо підвищувати і рівень проведення турнірів, і якість гри команд. Окрема увага – молоді. Мене часто питають, кого б я міг запросити із чемпіонату Волині у першу команду області? Наразі небагато таких виконавців, бо найкращі футболісти в обласному чемпіонаті все ж вікові, талановиту молодь слід підтягувати. Можливо, цьому сприятиме рішення про проведення чемпіонату серед юнаків у першій та вищій лізі чемпіонату Волині», - наголосив головний тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus