USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат зі спортивного танцю

21 Березня 2017 08:00
Відкритий чемпіонат Волинської області зі спортивного танцю відбувся у Луцьку. Свято краси та грації зібрало десятки танцювальних пар із Волині, Львівщини, Рівного, Івано-Франківська та навіть Донеччини. У змаганнях взяли участь і початківці, і професійні спортсмени-танцівники. Пристрасна румба, запальна самба, чуттєве ча-ча-ча – видовищні танцювальні номери європейської та латиноамериканської програм заряджали всіх присутніх позитивом, йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Президент асоціації спортивного танцю Волинської області Сергій Кравчук зазначив, що чемпіонат традиційно відбувається в Луцьку раз на рік. Це завершальний етап, коли підсумовують роботу за рік, учасники отримують нагородну атрибутику та спортивні розряди.
«Танець – це перш за все стиль життя. Це зачіска, мова, спілкування, манери. Вся моя сім’я – танцюристи. Я, дружина , сини – ми всі віддали себе цьому виду спорту, – каже Сергій Кравчук. – Хочемо, щоб наші танцюристи були справді спортсменами. Нам дуже приємно, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відгукнувся на наше прохання. Завдяки йому в нашому залі є сучасне ламіноване покриття, на якому вивчатимуть перші па діти, проводитиме тренування молодь та готуватимуться до найвідповідальніших стартів дорослі спортсмени. Це колосальна для нас підтримка».

Організатор додає, що спортсмени витрачають великі кошти на переїзди, костюми, адже державної підтримки немає. Доволі дорога й нагородна продукція. Тому без підтримки спонсорів не обійтися.

Зі свого боку, координатор програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун передав вітання від засновника Фонду. Подякував за вагомий внесок асоціації в розвиток фізичної культури та спорту, за те, що тренери та батьки прищеплюють дітлахам любов до спорту. Він із приємністю констатував, що спортсмени-танцюристи активно беруть участь у церемоніях відкриття різноманітних масштабних спортивних заходів у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сніжана Показати IP 23 Березня 2017 22:04
Кравчук! Хм... Та ти добре зберігся! Ти дізнався про секрети Клеопатри?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus