USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Бульбашковий» фест у Луцьку

8 Червня 2014 18:36
Фестиваль мильних бульбашок «Buble Fest 2014», під час якого волонтери збирають кошти для дітей-сиріт, вшосте триває у Луцьку.

Традиційно,організатором дійства стала організація «Ми+». Попередньо фестиваль збирались провести в перший день літа. Щоправда, тоді на заваді стали погодні умови – через дощ дійство перенесли на наступні вихідні.

Цьогоріч лучан тішить цікава та насичена шоу-програма. Зокрема, виступ dj Subside, учасниці проекту «Голос Країни» Галини Конах, вокального проекту WMA тощо. Також всі охочі мають змогу поспостерігати за викрутасами хіп-хоперів з «STYLEZ dance academy», акробатів з команди «Twist» та за трюками ролерів. Окрім того, під час «Buble Fest 2014» діяла школа козацького гарту, організовували показові виступи з тхеквондо та капоейри.

Але «родзинкою» свята, як завжди, є традиційний запуск мильних бульбашок. Сотні присутніх, серед яких були і дорослі і діти, випускали в небо різнобарвні бульбашки, які відблискували на сонці.

Кожен рік організатори збирають кошти на благодійність. Не став виключенням і цьогорічний фест – гроші, отриманіпід час дійства, представники «Ми+» обіцяють витратити на відпочинок та оздоровлення діток-сиріт в Карпатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучеськ Показати IP 8 Червня 2014 20:12
По нічним клубах краще допомогу збирати
лучанин Показати IP 9 Червня 2014 13:17
Був на фесті. Все було дуже гарно. Найбільше сподобалась ведуча, вона дуже крута!
Я Показати IP 10 Червня 2014 00:38
ведучої було забагато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus