USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відспівали загиблого Героя Віктора Чопка

29 Березня 2016 11:11
За декілька годин до демобілізації ворожий снаряд забрав життя волинянина. У Віктора Чопка лишилася дружина, двоє неповнолітніх дітей та недобудований дім… Віддати шану Герою прийшли рідні, знайомі та лучани сьогодні, 29 березня. Панахида відбулася в обласному центрі у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що в результаті прицільного обстрілу бойовиків під Мар’їнкою загинув військовий 14 Володимир-Волинської бригади, ще шестеро отримали поранення.

У соцмережі сестра загиблого військового, Олена Кручай, повідомила, що чоловіку до демобілізації залишалося декілька годин. Віктора вдома чекали дружина та діти. «Війна постукала у двері і моєї родини. Все не хочу вірити... Як має пережити мама, дружина?!!! Як будуть рости дітки без тата?!!! До демобілізації залишалося лише кілька годин, але смерть не чекала... Сумуємо усією родиною. Вічна пам'ять тобі, Вітю!!!», - пише Олена.

Так, тіло волинського захисника Вітчизни Віктора Чопка зустріли сьогодні, 29 березня, на Цуманському пості. Звідти привезли в Луцьк, у Свято-Троїцький кафедральний собор, де відспівали.

Як розповідають знайомі загиблого, що Віктор із 1982-го року народження. Жив у селі Юнівка, Локачинського району. В школу ходив у сусіднє село Затурці, де й познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Коли сім’я збільшилася, батьківська хатинка в Юнівці стала тісною й Віктор почав їздити на заробітки. Працюючи будівельником, він почав зводити й свій будинок у Затурцях. Втім, завершити розпочате діло ворог не дав. Без батька лишилися десятирічний синочок та чотирирічна доченька.

Після відспівування тіло загиблого повезли у рідне село. Хоронити будуть завтра, 30-го березня, у селі Затурці о 12:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus