USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначили переможців інтелектуально-розважальної гри Mind Game

19 Квітня 2017 20:00
Незабутня 5-а гра І сезону інтелектуально-розважальної гри Mind Game відбулася 18 квітня у Луцьку. Шалена та захоплююча атмосфера вирувала у пабі "Лучеськ".

І місце зайняли неодноразові переможці даного сезону команда "Big Bang", ІІ місце посіла запальна команда із теплою назвою "Літепло", а ІІІ місце виборили інтелектуальні географи з команди AlcoGeographers.

Організатори дякують усім учасникам гри екватора 1 сезону і з нетерпіння чекають нових заявок на участь у 6-ій грі, яка традиційно відбудеться під девізом "Бути розумним - модно". Також запрошують усіх охочих приєднатися до інтелектуальної сім`ї Mind Game.

Для майбутніх дебютантів організатори нагадують, що суть гри полягає у 9 раундах, у яких представлені різноманітні інтелектуально-логічні запитання. Більше правильних відповідей - це більше зароблених залікових балів, які дозволять учасникам зайняти призові місця та отримати різноманітні подарунки від партнерів заходу та Mind Game. Більше про правила можна дізнатися за посиланням: https://vk.com/topic-111515245_34997536



І місце - призери минулої гри: команда "Big Bang"



ІІ місце - шалена команда із теплою назвою "Літепло"



ІІІ місце - інелект та драйв луцьких географів, команда "AlcoGeographer"

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus