USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Арбітри «поховали» «Лучеськ»

29 Квітня 2014 10:51
«Ху-у-у-ух! Годину тому пролунала фінальна сирена битви лучан із «Кіровоградом», і попсові ЗМІ наввипередки напишуть або озвучать: «Валідольний матч», «Перемогу не втримали», «Інтрига жила до кінця» чи «Не дотиснули». Але ми не станемо клепати класичні штампи, а назвемо речі своїми іменами – господарів убили. Убили трійко осіб у сіро-чорних футболках та чорних штанях, позичених на бальних танцях», - ідеться на сайті Volynsport.lutsk.

Так, баскетбольний матч поміж лучанами та спортсмени з Кіровограда відбувся цими вихідними. Наші програли.

«Оскільки ми – люди виховані, то не дозволимо собі вживати тих ненормативних неологізмів та усталених словосполучень, на які судді за суботній вечір напрацювали. Зрештою, мужчинами їх назвати також не можна. Чого тільки варта істерика «кваліфікованого» слуги баскетбольної Феміди, який метався, наче тигр – спочатку вліпив технічний фол гостям (ні за що – це ми справедливо визнаємо), потім виправився – намалював таке ж покарання лучанам, а перед тим вигнав із залу одного з тренерів «Лучеська». Бо той, бачте, емоційно щось висловив», - пишуть автори.

Трьохголовий змій-поганич

В чому суть претензій переповненого дощенту глядачами залу? Та все дуже просто, йдеться у повідомленні, – "змій-поганич" присадив так «Лучеськ» на свисток, що волиняни боялись дмухнути на кіровоградців. "У той же час разів зо двадцять треба було «зараховувати з фолом» у кошик гостей, бо ляскіт від удару по руках чули навіть на Меморіалі слави! Але трьохголовий свистун мовчав. Проте варто було «Кіровограду» пройти й забити з-під кільця, в третині випадків призначався контрольний штрафний кидок. От і вийшло, що доблесні кіровоградці проходили, мов ніж крізь розморожене масло, а наші закидали, ледве собі руки не ламаючи", - коментують гру очевидці.

Але змій-поганич – то один аспект. А інший - той, що не арбітри змушували господарів разів зо двадцять втратити м’яч (один тільки Шелуха зробив це разів зо сім) – лучани його просто віддавали в руки гостям. "І ніхто гравцям «Лучеська» не допоможе, якщо вони не можуть при 80:80 закинути на останній секунді двохочковий. А так, овертайм, деморалізація, опущені очі і 86:98", - резюмують у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йося моргенштерн Показати IP 29 Квітня 2014 11:09
ФК "Волинь". як завжди, програму -мінімум виконали (залишитись в лізі) а далі ЗЛИВАЄМО ВСЕ!!! І ТАК КОЖЕН РІК! Попередній рік - 12 матчів без перемог з лозунгом "до єврокубків один крок!". Сезон 2011-2012 15 матчів усього 2 перемоги (одна з них над трупом "олександрією"). Сезон 2010-2011 - 11 останніх матчів і 1 перемога над "Оболонню"!!! Ще раніше - Металург Запоріжжя 0:2 який був на останньому місті але дуже потрібно було залишитися у "вишці", "Волинь" автобусом на виїздні матчі, а МЗ чартером у Луцьк!!! Тепер "Дніпру" - це зрозуміло, і головне не вперше, Зорі та Чорноморцю треба - будь-ласка!!!
Петьо Показати IP 30 Квітня 2014 17:14
Дякую за правильне посилання. Повага, ВН )) Volynsport.lutsk.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus