USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за два дні затримали 4 чоловіків з наркотиками

13 Листопада 2017 13:16
За минулі вихідні співробітники патрульної поліції в обласному центрі виявили чотири факти незаконного зберігання речовини рослинного походження за зовнішніми ознаками схожої на канабіс, повідомляє прес-служба волинської поліції.

У суботу, 11 листопада о 23 годині співробітники управління патрульної поліції по проспекту Відродження в 17-річного місцевого мешканця виявили та вилучили паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс, вагою близько 2 г.

У неділю вранці співробітники патрульної поліції по проспекту Відродження виявили та вилучили у 21-річного лучанина три поліетиленові пакетики із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, загальною вагою близько 1 г. і паперовий згорток із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс, вагою близько 1 г.

Цього ж дня, по 17 годині поліцейські по проспекту Відродження виявили та виучили у 44-річного місцевого мешканця паперовий згорток із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс, вагою близько 2г.

Близько 22 години поліцейські по вулиці Кравчука в приміщенні закладу у 29-річного лучанина виявили та вилучили один поліетиленовий пакетик із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, загальною вагою близько 0,5 г. і паперовий згорток із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс, вагою близько 1 г.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, перевезення чи пересилання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus