USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку заблокували склади компанії, що входить до російського холдингу

12 Січня 2016 08:58
Склади компанії «Мегаполіс-Україна», що входить до російського холдингу «Мегаполіс», заблокували активісти у Луцьку. Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

Блокування розпочали вранці 12 січня.

У ньому беруть участь бійці «Айдару», «Азову», «Самооборони Волині» та інших організацій. Також подібну акцію розпочали у містах на заході України, зокрема і в Ковелі на Волині, а також у Києві.

Як розповідають організатори акції, «Мегаполіс» належить російському бізнесмену Ігорю Кесаєву, пов’язаному із ФСБ, а також сину президента-втікача Олександру Януковичу. В часи Януковича в Україні адміністративними методами «прикрили» понад 60 підприємств, що займалися посередництвом між виробниками цигарок та роздрібними точками продажу і залишили лише одну – «дочку» російського підприємства «Мегаполіс-Україна».

Це підприємство під опікою мільйонера Бориса Кауфмана залишається монополістом на роздрібному ринку цигарок і досі.

А голова Антимонополіного комітету Юрій Терентьєв каже, що «все добре» попри запевнення президента, що в Україні не буде монополізації ринку. Нині ж активісти хочуть заблокувати роботу підприємства, аби привернути увагу антимонопольників та добитися внесення Ігоря Кесаєва у санкційний список. Адже цей російський бізнесмен, окрім заробітку на українських курцях, також заробляє на виробництві зброї в Росії на заводі імені Дегтярьова (власник цього підприємства, – ред.).

Наразі організатори блокування привезли дрова, бочки, щоб провести вогнище, а до дверей терміналів луцького складу «Мегаполіс-Україна» підігнали «Камази».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 12 Січня 2016 09:12
Чому в балаклавах?????? Кого боїмося?????
Анонім до Лучанин Показати IP 12 Січня 2016 11:10
Да просто компания на них подаст в суд и выиграет дело. А так, попробуй найди. Следовательно оплачивать штрафы придется организаторам.
товариш Показати IP 12 Січня 2016 09:30
банду геть і бандитів теж
мабуть Показати IP 12 Січня 2016 10:01
Заблокували - добре зробили. Але, чому чоловік, знятий у відеоролику, в масці? Це правильно?
бандеровець Показати IP 12 Січня 2016 10:15
хто спонсор?
просто людина Показати IP 12 Січня 2016 11:51
боже просто робочих шкода що встануться без роботи. а мітенгувальникам заплатили тай ті роблять чудеса нема що робитинема за що вчепитися за д*пу вкосіться. вам все мішає. коли дасте людям спокійно пожити, не будете нерви їсти.
не бандит. Показати IP 12 Січня 2016 11:54
вам всі бандити , а ти вже такий герой, що прямо цяця,та ти ще гірший бандит чим хто.нормальні люди ніколи не будуть займатись дурю, а такі питання не так вирішуються. ти чучела бандитьське.
Дивно Показати IP 12 Січня 2016 12:06
А чого депутат Лапін в балаклаві?Ми його впізнаємо в любому вигляді?
Лучанка Показати IP 12 Січня 2016 13:22
Дайте простим людям спокійно працювати,в них, у всіх є сімьї, кожен чіпляється за любу роботу, щоб якось виживати,а не перетискаєте горлянки, де справедливість,думаєте тільки за свої с,,,і,_не ви повинні судьби людей вирішувати...........Бандитські руки- Геть від Простого Народу.
щршщр Показати IP 16 Січня 2016 01:11
як мене такі дибіли дістали (((((
той хто знає правду Показати IP 29 Січня 2016 20:32
Просто з бурштином троха притихло, а новини і політичні бали треба якось заробляти! як не головою то............. думайте!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus