USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку продовжують блокувати склади тютюнового монополіста

12 Січня 2016 12:08
Склади фірми, що належить російському холдингу, з 5 години ранку 12 січня блокують бійці добровольчих батальйонів та громадські активісти.

Акція протесту відбувається поблизу складів ТОВ «ТК «Мегаполіс-Україна», що на вулиці Карбишева у Луцьку.

В акції беруть участь бійці батальйону «Айдар», полку «Азов», їх підтримують активісти «Самооборони Волині». Вони блокують виїзд мікроавтобусів, що належать зазначеній компанії. На вантажівці, що блокує виїзд, закріпили транспарант з написом «Мегаполіс – спонсор російських окупантів, Кауфман – агент Кремля в Україні». Оскільки акція триває не одну годину, для того, щоб зігрітися, протестувальники спалюють дрова у металевій діжці.

Причиною акції стало те, що ринок тютюну України контролює російський монополіст «Мегаполіс-Україна», що належить бізнесменам Кецаєву та Кацієву. Компанія Бориса Кауфмана, якого протестувальники називають кремлівським ставлеником, «Мегаполіс», зайняла 90% українського ринку та володіє понад 50 тисячами точок продажу сигарет. Вона має чистий прибуток понад 200 мільйонів доларів при виручці у 28 мільярдів гривень. Ці кошти використовуються для фінансування виробництва зброї в Росії.
Як розповів один із учасників акції, демобілізований боєць батальйону «Айдар» Юрій Надашкевич, є два власники складів, які займаються сигаретами в Україні. Один із них володіє двома зброярськими заводами, зокрема заводом імені В.А.Дегтярьова, який виготовляє крупнокаліберні кулемети для російської армії. Таким чином, українці спонсорують ворога, з яким ведуть війну.

Акцію вирішили організувати для того, щоб показати, що знають та пам’ятають про це. Учасники блокування говорять, що воно націлене на досягнення результату.

Відповідно до повідомлення організаторів протесту мітинг триватиме до четверга, 14 січня.

До слова, аналогічна акція відбувається поблизу складів фірми «Мегаполіс-Україна» у Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Перехожий Показати IP 12 Січня 2016 12:17
Бл*, скільки ще ця клоунада триватиме? Де та доблєсна нова поліція? Не бачать порушень закону?
Андрій Показати IP 12 Січня 2016 12:28
Подивимось, чи на довго хватить мітингувальників, і за скільки їх куплять.
Азаза Показати IP 12 Січня 2016 12:34
Цікаво, а яким макаром там затусовався Лапін зі своєю армією самооборони? Кауфман не поділився бабосиками? І ще одне, склади цього монополіста є лише на Волині? Чому нічого не чути про київщину, житомирщину, львівщину? В Ковелі блокує Харківський - тож файний бандюга-дружок Паши долара а в Луцьку його синочок- мєгавоїн Лапін. Нагадує каруселі в Мукачево. Там "правосекі" тоже хтіли "нагадати".
Перехожий до Азаза Показати IP 12 Січня 2016 13:08
Вони сколо доблокуються, що їх будуть садити і стріляти без розбору.
порада до Перехожий Показати IP 13 Січня 2016 18:54
Як перехожий, то йди, куди послали. Скінчилась влада твоїх панів-годувальників, і тих хто садив - пересадять, і тих хто стріляв - зачистять. Хочеш бути серед них, чи за яниковою дупою язик скучив? - Рецепт простий: чемодан, вокзал... Потяги на путлєрашу ще ходять
порада до Азаза Показати IP 13 Січня 2016 18:45
Так багато диванних питань, аж дивно. Не лінуйся, почитай пресу, http://www.pravda.com.ua/news/2016/01/12/7095123/?attempt=1 може питань стане менше
1 Показати IP 12 Січня 2016 12:45
коментар було видалено
wtf!? Показати IP 12 Січня 2016 13:13
А цукерки Рошен Вам, шановні, нічим не пахнуть?)
ООО Показати IP 12 Січня 2016 13:19
На останньому фото класний напис: "Тютюн який пахне порохом".Видно хтось від Порошенка вирішив,що буде сам заробляти на цьому.Або з хтось з хазяїв Лапіна.
Йосип Показати IP 12 Січня 2016 13:41
Для всіх людей які вважають цю акцію неправильною, пропоную поїхати на схід, підставити свою дуп.. під приціл ворога якого фінансує ця фірма. Ви багато можете сидячи на дивані, цікаво глянути на вас там.
Перехожий до Йосип Показати IP 12 Січня 2016 14:04
А російський газ і нафта тобі ні чим не пахнуть?
Вася до Перехожий Показати IP 12 Січня 2016 14:30
А тобі вже жарко стало в хаті? Сильно закальонний? Чи поскачеш з родиною щоб зігрітися?
Остап Показати IP 12 Січня 2016 13:43
Давно пора. Данильчук колись взяв гроші щоб не проводити таку акцію ще 2 роки назад
Нова Пошта Показати IP 12 Січня 2016 15:08
А як тепер заїхати на 1 слад нової пошти?
володиМИР Показати IP 12 Січня 2016 15:21
Молодці хлопці ! Це не вітаміни - можна пережити , а по карманах власників буде відчутно . В центрі сбербанк Росії безхозний стоїть . Це питання не місцевого рівня .Подивимось на реакцію влади з столиці
Азаза-2 Показати IP 12 Січня 2016 15:27
І до речі! панове! А що там робить брат Бубенщикова? На скільки нам відомо з власних джерел він неодноразово був помічений на вулицях Луцька в стані сильного алкогольного сп’яніння і з незаконною зброєю, ще й на людей кидався. Куди ви диветесь, полісмени? Ах- ми ж забулись) То ВОЇН! ХЕРОЙ! ЙОГО ТРОГАТИ НОНО! БО Зола накаже! п с Мені надзвичайно шкода що ця війна забрала таких чудових людей і подарувала місту таких виродків!
Анонім Показати IP 12 Січня 2016 16:32
А може спалити ті склади? Чиста нація вся фігня
не Показати IP 12 Січня 2016 17:16
не зробили откат Лапіну і деяким іншим активістам
Мудро Показати IP 12 Січня 2016 19:05
купувати на АЗС пальне,яке теж приїхало звідти, або газ, який теж звідти. В Луцьку є багато фірм, бізнес яких працює на Донбасі, як ви думаєте, чому? А тому що ми ділимось із сепарами, а за те нам дають знижку на пальне, яке їде вагонами з Росії. Вгадайте, як називається наша фірма.
Олександр Терендій Показати IP 12 Січня 2016 22:48
Акція яка триває два дні, націлена на результат? Не смішіть людей, просто зграя нероб вирішила нагадати що Вона є. Не виключаю той факт що спонсорнув цей дешевий піар неменш дешевий депутат пан Лупін ( згадав ролик голосуй ЗА Лупана)
Yan Показати IP 13 Січня 2016 00:45
Люди все дуже просто! Киньте палити і він сам піде від нас. Не видумуйте нових схем як заробити гроші.ж
просто галя Показати IP 13 Січня 2016 09:38
це правильно що зграя людей яка немає роботи вирішили заробити гроші у лапіна, противно дивитись на це все.причепитись можна до чого хоч, подивись документи де зареєстрована фірма, куди ідуть гроші, тоді вирішуй, а то захотіли заблокували,нема що робити придуркам, нема де гроші заробляти ідіть контрактниками служити будете гроші мати, небудете чужі рахувати, просто народ в нас завидний, якщо я некурю той не купляю,а ви ж самі курите їх.про що можна говорити.просто противно на це все дивитись, нема за що причипитись, вкуси себе за дупу, ще гарна приказка є, собака як немає що робити то сраку лиже.
сергій Показати IP 13 Січня 2016 20:00
Це справді кричущий випадок. Це монополіст ринку продажу цигарок вже багато років і без відкатів з багатьма урядами тут не обходилось. Справа людей звернути увагу суспільства на дану нечесну діяльність, проте це робота сбу ,антимонопольного комітете, уряду налагодити прозору роботу на ринку
той хто знає правду Показати IP 29 Січня 2016 20:42
Саме головне, що хлопці в балаклавах, що блокували всі аж два дні, купували цигарки мегаполіса в магазині і серце кров'ю не облилось в жодного! Будь-ласка приїдьте, заберіть бочку, ви певно забули, і приберіть після себе, ви ж взірці! до речі, після вас змушена була прибирати жінка яка вам в прабабусі годиться! не соромно? хоча думаю ні, переконайте мене в супротивному!
той хто знає правду Показати IP 29 Січня 2016 21:02
забув написати, заїдьте в Ківерцівський дитячий будинок для Дітей з вадами розвитку і спитайте тих Дітей чи їм сподобались подарунки на Миколая в 2014 році. на які дав гроші кожен "багатій". а насправді кожен простий працівник мегаполіса західного регіону. і так кожен рік, + ветерани ВВ географія - вся Україна! без преси і лишніх пантов! я думаю гідний приклад для наслідування, а?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus