USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку запалять свічки пам'яті першого загиблого на Майдані

20 Січня 2016 10:27
Лучан кличуть долучитися до акції «Перше життя – перша свічка», що відбудеться 24 січня 2016 року о 17:00 годині на Театральному майдані міста.

Під час акції згадають першу смерть на Майдані Незалежності – смерть Сергія Нігояна.

Лучан просять взяти з собою свічки, аби запалити їх під час молитви за загиблих.

Нагадаємо, 22-річного Сергія Нігояна застрелили 4-ма пострілами під час Революції гідності 22 січня на вулиці Грушевського у Києві. Поранення були спрямовані у голову і груди.

«Не маємо права забути і пробачити. Пам`ятаємо, вшановуємо, віримо і боремося. З цього моменту розпочалася нова фаза Революції гідності! Коли виборювали честь і гідність ціною власного життя наші побратими!

За вбивства ще досі ніхто не покараний! Майдан триває! Слава Небесній сотні! Слава Україні. Беріть з собою свічки! Запалимо їх і під час молитви вшановуємо пам'ять загиблих…Герої не вмирають!», - заявляють організатори акції - ініціативна група луцького євромайдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Січня 2016 12:43
коментар було видалено
бабуся Показати IP 20 Січня 2016 14:06
Дуже шкода всіх хто загинув на Майдані Незалежності, адже вони загинули за нас. Діти хотіли просто краще жити і все. А вийшло що теперішня влада нічим не краща за минулу. Наші ГЕРОЇ - хай земля буде ВАМ пухом, ми ВАС завжди будемо памятати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus