USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку засвітили екоялинку

20 Грудня 2014 09:45
У День Святого Миколая у Центральному парку імені Лесі Українки у Луцьку офіційно відкрили ялинку з патріотичними прикрасами. Найвища ялинка в парку біля пам'ятника Лесі Українці була вбрана у прикраси з лампочок, намальованих дітьми та дорослими у Андріївський вечір, у рамках проекту «Нове життя старої лампочки», - повідомили організатори заходу.

«Принеси стару лампочку та зроби патріотичну іграшку для екоялинки» - таким був заклик безкоштовного майстер-класу у Луцьку.

Іграшки вийшли не лише екологічними, а й доволі креативними. Автори найкращих робіт отримали запрошення на безкоштовне навчання в студію «Пятерня», подарункові набори для малювання від Rosa.ua та солодощі від екокафе «Оазис».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 21 Грудня 2014 18:34
Не поняла юмора, то што за разноцветные такие игрушки ,с аптеки што ли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus