USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали водія, якого розшукували за крадіжку

12 Жовтня 2017 10:06
Полісмени затримали осіб з автомобільними дисками невідомого походження.

У ніч на 12 жовтня екіпаж зупинив Audi, який на проспекті Відродження перетнув подвійну суцільну лінію розмітки. Також встановили, що у водія немає поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, повідомили у патрульній поліції Луцька.

«Під час розмови водій з пасажиром поводились занепокоєно, тому ми вирішили перевірити автомобіль. У результаті виявили 5 автомобільних дисків, походження яких чоловіки пояснити не могли», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Святослав.

Також встановили, що 43-річний водій перебуває в розшуку через крадіжку, а 41-річний пасажир мав проблеми з законом через низку наркозлочинів.

На водія патрульні оформили постанови за порушення ПДР, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення деталей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus