USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали винуватця ДТП

11 Лютого 2016 12:52
У Луцьку затримали водія, який ще 20 грудня 2015 року спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Але це не єдиний злочин, який вчинив правопорушник.

Так, водій автомобіля ВАЗ у Луцьку вдарив Лексус і втік з місця події. Управління патрульної поліції здійснило низку заходів і під час розшуку встановило особу, яка скоїла ДТП, - йдеться на сторінці у Фейсбук Патрульної поліції Луцька.

Вчора, 10 лютого 2016 року, працівники Управління затримали правопорушника в районі Балки у Луцьку. На нього склали протоколи за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), статтею 122 (перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Крім того, з’ясувалось, що його розшукував Маневицький відділ поліції за скоєння злочину середньої тяжкості за частиною 1 статті 309 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Чоловік 1982 року народження був раніше судимий. Після затримання його передали працівникам маневицької поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бе Показати IP 11 Лютого 2016 13:37
Якби Лексус вдарив ВАЗ і втік з місця події то його х..н би знайшли.
Сергій Показати IP 11 Лютого 2016 14:15
Коли вже Клеця затримають, який не Лексус вдарив, а людину насмерть збив навмисно ще 12 грудня. Це чм* гуляє, бухає і ані грама каяття. У нашій країні лексуси дорожчі за людські життя. Шановні журналісти, контролюйте цю справу, вся надія на Вас.
Ляля Показати IP 11 Лютого 2016 15:06
Не затримають. Бабло творить чудеса. Якщо й затримають,то суд відмаже.
Сергій до Ляля Показати IP 11 Лютого 2016 16:25
Так, Ляле, цілком з тобою погоджуюсь. Чудеса творить, але купити за гроші можна не все. Наприклад вірних друзів, здоров'я. Йому ж і той макаров не допоможе якщо "закон" відмаже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus