USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку з’ясовують причину закриття дитсадка на карантин

1 Липня 2016 13:41
У ДНЗ №7, який закрили на карантин, захворіли троє дітей. Результатів перевірки у міськраді наразі не повідомляють.

Про це йшлося під час 10-ої сесії Луцької міської ради 30 червня.

Депутат Анна Мовяк зауважила, що міський голова підписав розпорядження про закриття ДНЗ №7, тож просила надати інформацію про те, скільки дітей захворіли, які перевірки та дослідження були проведені та які заходи окрім карантину планують здійснити, щоб зупинити сальмонельоз в садочках міста.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що за станом на 29 червня було троє хворих дітей з різних груп, які захворіли у різний час. Наразі вивчають питання про те, чи зараження відбулося у стінах садочка. ДНЗ планували закрити з наступного понеділка, але міський голова підписав розпорядження про його закриття 30 червня. З його слів, кінцевих висновків він наразі повідомити не може. Міський голова відзначив, що лучанам потрібно уважно ставитися до харчування своїх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мама Показати IP 1 Липня 2016 15:01
Не тільки лучанам уважно ставитися до харчування власних дітей, а й владі задуматися про тендерні закупівлі продуктів харчування для садочків. А то постачаються продукти дуже сумнівні щодо якості, от звідси і наслідки по двох ДНЗ.
САФАРІ Показати IP 1 Липня 2016 15:04
"Міський голова відзначив, що лучанам потрібно уважно ставитися до харчування своїх дітей." А хто ж повинен контролювати та слідкувати за продукцією, яку постачають у дошкільні заклади? Нехай влада місцева розповість батькам, чим кормлять дітей, та хто отримує відкати від тендерів. Особливо молочна продукція!!! Треба бити нга сполох!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus