USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку пікетували УМВС. ОНОВЛЕНО

2 Квітня 2014 15:12
Декілька сотень лучан взяли участь у попереджувальній акції протесту під стінами УМВС, вимагаючи відставки Віктора Швидкого.

Пікетування будівлі УМВС України у Волинській області відбулося 2 квітня. У акції взяли участь представники Правого сектора, Самооборони Майдану, Автомайдану та інших громадських організацій.

Поблизу входу їх очікували десятки правоохоронців, чимало працівників міліції зібралися також неподалік готелю «Україна».

Як зазначив лідер Правого сектора Волині Павло Данильчук, спілкуватися з Віктором Швидким немає сенсу. З його слів, для представників більшості громадських організацій, Віктор Швидкий не є начальником міліції, вони не бажають з ним спілкуватися. Правоохоронців закликали не виконувати наказів Швидкого, а звернення від громадськості направили до виконувача обов'язків Президента Олександра Турчинова та прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, оскільки міністру внутрішніх справ Арсену Авакову також висловлюють недовіру.



Ми бачимо, що замість того, щоб працювати на порядок і благополуччя області, деякі керівники діють провокативно, думають, що будуть чергові штурми УМВС, збирають працівників правоохоронних органів з усієї області. Я думаю, що більшості з них соромно брати участь у таких показових заходах.

Звернення до очільників держави зачитав Павло Данильчук. У ньому йдеться про те, що громадськість Волині глибоко обурена ситуацією, що склалася із призначенням керівника УМВС України у Волинській області та діями міністра внутрішніх справ Арсена Ававкова. Так, 10 березня незважаючи на різке несприйняття громадою та всупереч результатам громадського обговорення, міністр призначив на посаду очільника обласного управління міліції Віктора Швидкого. Внаслідок рішучих акцій протесту Віктор Швидкий написав рапорт на звільнення, мотивуючи це зняттям суспільної напруги. Проте міністр Аваков не звільнив його з посади, і нещодавно Віктор Швидкий фактично повернувся до роботи у правоохоронних органах. Зі слів активістів, затягування зі звільненням Віктора Швидкого призводить до напруги у суспільстві, вони категорично виступають проти «одіозної фігури» на посаді керівника обласної міліції.
Варто зауважити, що під час акції декілька чоловіків тримали плакати зі словами підтримки на адресу Віктора Швидкого. Ті, хто прийшов мітингувати проти призначення Віктора Швидкого, повернулися спинами до управління МВС, - так вони висловили свій протест й казали, що хочуть побачити «хто свій».

Представники громадських організацій намагалися вступити з ними у дискусію. Зрештою документ передали черговому УМВС.
Через хвилин 10 потому, не дочекавшись завіреної копії реєстрації звернення, акцію оголосили завершеною.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 59
11 Показати IP 2 Квітня 2014 15:18
ти но глянь...це чудо млинівське все таки сьогодні проснулося..... МВС гоніть їх в шию... назад на Рівненщину
Коля Показати IP 2 Квітня 2014 15:19
Правий сектор конкретно обіс*ався, якщо чесно. Де поділася їхня брава мужність, зухвалість і вседозволенність. Ніхто з простих людей Правий сектор підтримати не прийшов.
Анонім до Коля Показати IP 2 Квітня 2014 15:28
Коля, що ти метиш! Прийшли , а ті хто не прийшов, то повністю підтримують Правий сектор у боротьбі з корупціонерами!!! Ті хто пишуть на підтримку Швидкого- це або хабарники, або проплачені тролі!!!А пропоганда проти ПС - це тільки грає на руку їхньому рейтингу! Всі хабарники об'єднались в прагненні дискредитувати Правий сектор!!!
я до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 15:32
Я не хабарник і не проплачений троль.... Я СВІДОМА ЛЮДИНА, ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ і я НЕ ПІДТРИМУЮ ПРАВИЙ СЕКТОР ))))) І таких как я БАГАТО))))))))
хехе) до я Показати IP 2 Квітня 2014 16:08
а я підтримую!) і таких як я багато)
Хіхі до хехе) Показати IP 3 Квітня 2014 09:09
Не так вже й багато...
реально без підтримк до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 16:07
,Будь добрий , поясни,які провини має пан Швидкий..Що генерал? Конкретніше і без маски , а публічно..Інакше все просто потрясіння повітря органом в нижній частині тіла..
хехе) до реально без підтримк Показати IP 2 Квітня 2014 16:10
якщо все так добре було раніше, то чого міліція так погано працювала? що довіра до них майже нуль, чи то люди в нас такі?
Анонім до хехе) Показати IP 2 Квітня 2014 16:48
Сказати що зовсім погано не можна..По різному, але засилля злочинності не було. і ввечері чи нічкою можна було спокійно гуляти, це факт.Якби всі з 300 тисячної міліції підтримали зечару була б не одна Небесна Сотня це також факт.Корупція в органах МВС це також факт.Потрібна досконала реформа і не тільки міліції, але і всього суспільства це також факт.Але в конкретному випадку проти генерала ШВИДКОГО я взагалі не почув ніякого КОНКРЕТНОГО звинувачення.Виглядає просто МИ НЕ ХОЧЕМ а ЧОМУ??? ПОЯСНІТЬ , ЧОМУ?
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 18:09
Небесна сотня - це справа снайперів. якби тим 300 тис мєнтам дали команду ФАС - вони також стріляли б. чого волинський беркут вибачався перед людьми, хоча, за їхніми словами, вони не били людей на майдані. а от інші беркутівці якраз стверджують, що у перших рядах були беркутівці із заходу України. от так то .... ВСІ МЄНТИ - МЕРЗОТА, ЯКА ПРОДАЛА ДУШУ ДИЯВОЛУ !!!!!!!!
Бабаайка до Аноніма до НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 20:54
А ти знаєш, хто був тими снайперами? Не треба судит про всіх правоохоронців одинаково. В лавах міліції такоєж працюють різні люди. Чому Ви прискіпливо відноситеся до працівників УМВС у Волинській області і оминаєте їх сусідів за рогом. От там цвіте дійсна корупція і хабарництво. Чомусь Данильчука не цікавлять ці питання. Отже за рогом від УМВС його все влаштовує?????. Я думаю, що на даний час працівники УМВС просто хочуть працювати, просто хочуть , щоб їм ніхто не заважав. Зробити опудало з адмінбудівдлі може будь-хто, а відновлювати цю будівлю хто буде, пан ДАНИЛЬЧУК, прибічники якого кричали сьогоні працівника мправоохоронних органів повертатися на свої робочі місця місця, оскільки ті живуть за рахунок податкіфв. А чому прибічники ДАНИПЛЬЧУКА не кричали за чиї кошти відновлять розгромлене приміщення? А це також чиїсь заробітні плати та премії!!!!!
іван до НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 22:32
Не говори про те,чого не розумієш. Якби мєнти готові б були стріляти, їм би дали таку команду. Яник розумів, що 90% мєнтів у своїх людей стріляти не будуть а у випадку такої команди відразу ж звільнятся і самовільно підуть додому, або ж відкрито перейдуть на сторону протестувальників. Тому він і не наважився. А Беркут вибачався, бо данильук їх заставив, хоча повинен був їм ще й подякувати. А зараз настав час данильчуку відповідати за свої революційні чудакування, ось він і лізе зі шкури щоб цей процес стримати. Але бронепоїзд пішов. І паша з пацанами проти справжньої махіни нічого зробити не зможе. Так повинно бути. Міліція має тримати порядок, а не шайка ідіотів, хоча й патріотично налаштованих. Підтримки в правого сектора нема вже ніякої. Пора вже їм добровільно здатись, поки є можливісь. Бо можна згодом і загрміти на реальний строк.
До НЕЛУЧАНИН до Анон до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Квітня 2014 09:10
Тоді забудьте номер 102 і ніколи туди не звертайтесь
Яна до До НЕЛУЧАНИН до Анон Показати IP 3 Квітня 2014 12:02
Пусть звонят Данильчуку)))
Ян до реально без підтримк Показати IP 3 Квітня 2014 10:10
Швидкий чому коли ти вже був на посаді начальника не припинив вирізування лісу, контрабанду, незаконне розмитнення авто, корупцію і т. д. Ти так з цим боровся?? І зараз хочеш так само??
реально без підтримк до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 16:07
,Будь добрий , поясни,які провини має пан Швидкий..Що генерал? Конкретніше і без маски , а публічно..Інакше все просто потрясіння повітря органом в нижній частині тіла..
ТТЛ до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 17:00
ПС коли ви вже успокоїтесь!!! Вже народ вам не вірить!!! Що ви ходите штурмує те УВД!!! Ви спочатку зробіть його після першого разу!!! Розгромили його а зараз бігаєте просити відставки керівників! Ви хотіли поміняти керівників області! Поміняли !!! Тепер маєте що маєте!!!
іван до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 22:40
Та подіньтеся ви вже, борці з корупцією. Дістали, блін. Жоден орган державний через ван не робить нормально вже скільки. Від такої боротьби більше шкоди ніж від самої корупції. Придурки неотесані. Хоч поцікавтеся, що таке корупція і як з нею боряться у світі. Данильчук - найбільша проблема в області.
Ян до іван Показати IP 3 Квітня 2014 10:15
А ти я так розумію взяточник - тітушко з волинського антимайдану!! Корупція починається із приходом старої гвардії корупціонерів в тому числі на місця! Люди які виросли в старій системі не будуть боротись за встановлення нової це факт! А в світі так і боряться, одна навіть неотесана стаття про найменше зловживання держслужбовця призводить до його відставки! А в нас ще поки народ повинен заставити і боротися.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 15:23
Та беріть того Данильчука тепленьким
Ян до Лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 10:16
Лучанин ти точно або міліціонер або прокурор
Лучанин до Ян Показати IP 3 Квітня 2014 13:40
Не вгадав!
Капітошка Показати IP 2 Квітня 2014 15:26
Після значної кількості косяків ПС почав мені нагадувати тітушок , тільки в західному регіоні.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 15:27
Декілька сотень? Звідки вони взялись? Хіба що з міліцією і зіваками разом.Думаю з ПРОСВІТИ їх викурять вже сьогодні.Краще нехай самі забираються. займуться компанією кандидата в ..президенти.Все в законному порядку.
Ян до Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 10:18
В яника також все було по-закону!! а вчора дійсно було десь трохи більше двох сотень!
Данільчушку Показати IP 2 Квітня 2014 15:27
дійсно так 100 % Тікай Пахо тікай ахаха
ВСЕ РОБЯТИ Показати IP 2 Квітня 2014 15:32
ВЖЕ люди встали це тильки початок НУ посидить ще трохи в своих кабинетах не все зразу робиться НА ВАШИХ РУКАХ ТЕПЕР КРОВ ПРОСТИХ ГРОМАДЯН УКРАИНИ ЯКИ ВИЙШЛИ НА ВУЛИЦЮ ЗА СВОЕ МАЙБУТНЕ И ЗА СВОИХ ДИТЕЙ ми вам це пробачимо А взагали не митигни треба робити А В ПЕЧАХ ВАС ***
Анонім до ВСЕ РОБЯТИ Показати IP 2 Квітня 2014 16:09
А твої руки піч змурувати можуть? Грамоти повчись, школу прокурив?
Я лучанка до ВСЕ РОБЯТИ Показати IP 2 Квітня 2014 16:37
які люди встали?!!!!! скоро люди вже встануть душити вас бандючків із назвою правий сектор, ви вже дістали!!! чому жодна тврюка із правого сектору не здохла на майдані під кулями, а загинули нормальні молоді люди, які дійсно є герої України, але не ви бандити, може це правий сектор по них стріляв? скоріше так і було, адже половина була застрелена у спину і затилок, з відстані 3-5 метрів. Скоро ви поплатитесь, особливо ти **Данильчук
Лучанин до ВСЕ РОБЯТИ Показати IP 2 Квітня 2014 21:32
ЗА яке майбутнє, 1) газ -подорожчає на 50%, 2). бензин а 95 - 14грн.; 3) податок з нерухомості відмінний від зем. подат. - тепер рахується на всю площу (при янику хоча б вже 4-ри роки не давали ходу такому податку, та мав рахуватись лише на житлову площу), 4) зарплати менше на 30 % порівняно з 2013 роком; 5) Крим- взагалі прос......ли; 6) міліцію та армію опустили нижче плінтуса; 7) ПДВ та податок на прибуток підняли до процента якого не існує в жодній країні Європи; 8) продукти харчування подорожчали на 20-30 %; 9) іноземна валюта - взагалі дурдом, ще й операції з валютою будемо сплачувати ПФ. І все це невеличкий опис, реального, яке ще місяць було майбутнім. От вам нова влада, яка умудрилась лише за півтори місяці так "поґвалтувати" наш народ. А тепер подумає, яке нас буде чекати ще через один місяць, так зване "майбутнє".
Ян до Лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 10:23
Лучанин ти точно луцький інтернет-тітушко, Антимайданівець ти наш, де ти взявся такий розумний??))
Роман до Ян Показати IP 3 Квітня 2014 12:00
Он написал все как есть, что-то не так?..
Северный до Роман Показати IP 3 Квітня 2014 23:24
Смотрю на этот ваш разговор и складывается впечатление что народ сдесь судя по комментариям в основном хочет сидеть в ярме и быть рабом лишь бы баланду давали да воды миску. Бредовее бреда не читал. Особенно про газ и налоги которие важнее личной свободы. Это психология тупого раба либо умного взяточника))
я Показати IP 2 Квітня 2014 16:04
данильчук ти ніяк незаспокоїшся зі своею бандою? що зрозумів що тобі скоро ... ото тобі позаслугах буде
хехе) Показати IP 2 Квітня 2014 16:11
я нерозумію чого його під руки не вивели з управління?
Алекс Показати IP 2 Квітня 2014 16:32
Правий сектор в особі Данильчука висловлює не думку громадськості області, а лише особисто думку Данильчука та кількох його прибічників, що підтвердила сьогоднішня акція бля УМВС. Громада Волині складається з дуже великої кількості громадян, які займаються щоденною клопіткою працею заради суспільства та добробуту України, а не популістськими діями заради особистих інтересів на шкоду суспільства. Стосовно дотримання демократичних принципів при організації влади у Україні, то демократія у суспільстві - це в першу чергу, дотримання законодавства України, неухильне дотримання і виконання Законів кожним громадянином, тобто слідуючи демократичним принципам та основам правовоі держави - кожному громадянину у демократичній країні дозволено робити те, що не заборонено Законом.
Румата Показати IP 2 Квітня 2014 16:56
чесно кажучи, Правий сектор вже трохи харити починає. Мене, особисто, більше дратує призначення Клімчука послом в Польщу. Чому вони мовчать?
Я лучанка до Румата Показати IP 2 Квітня 2014 17:08
не те слово харити, їх треба гнати з України, а то бачу добре собі обжились, пограбували межигір"я, забрали собі автомобілі Януковичів, Ярош наприклад їздить машиною малого Януковича, що це таке? тоді чим вони кращі? якщо майно Януковичів конфіскували, то мабуть у користь держави, тобто нас громадян, а не в користь всяких правих секторів, е-ех хлопці заганяєтесь, вам ще невідомо, що таке народний гнів...
Кость Показати IP 2 Квітня 2014 16:57
ШВИДКИЙ ПРИЙДЕ порядок наведе!!!
Данильчук Показати IP 2 Квітня 2014 17:02
коментар було видалено
Петро Теплий Показати IP 2 Квітня 2014 18:22
А хто то біля Данильчука? Якиїсь дід в спортивному?
Мініатюра "Аристотел Показати IP 2 Квітня 2014 18:31
Коли ПС вживав жорстких заходів, нили, чого так негуманно і як так можна. Почали збиратися мирно-тихо - ниєте, чого не проводять жорстких дій? Are u insane, people?
рівчанин ! Показати IP 2 Квітня 2014 19:09
та мочканіть того Данильчука , як Білого, чучело-пазорне а разом заведіть кримінальну справу на те одерадло Гузя!!!!
опиум Показати IP 2 Квітня 2014 19:19
ребята с 7-ки и СБУ...мы вам пишем...получена инфа от Яроша о дестабилизаци приехали деньги около 100тыс долларов Данильчуку.для картинка НТВ И России....возле данильчука-это тренер по боксу -работал барыгой на базаре покупал краденое .в 90-х тренировал группировку Клеванского туда входил и покойный Заля.сын его в правый сексторе.зал на Видродження отдал Романюк типа для спорта.там вся гамняшка и тренируется.спасибо Романюку за придурков в городе..есть еще приказ о дестабилазации и кровавых разборках.работа про Группе Луцк должна осуществлятся до 25 апреля.а там еще обещаных 300 тысяч получит данильчук.для сорваных выборов обещают около миллиона баков.
Цікаво до опиум Показати IP 2 Квітня 2014 22:48
Так значить це все правда про цю зграю, що вони фінансуються рашкою. Буде ще їм і героям сала і панду геть!
БОГДАН Показати IP 2 Квітня 2014 19:52
Як на мене, ситуація поволі вирулює на краще.Сьогодні до УМВС прийшло вдвічі - втричі менше людей вимагати відставки Швидкого,ніж минулого разу.І головне- потроху спливає бравада,нагла впевненість у вседозволеність волинських правосєків. Безумовно ,кардинально на ситувацію вплинула смерть Саші Білого та виселення із готелю= Дніпро =у Києві штурмовиків іх= правого сектору=.Потрохи міліція починає оговтуватись,почуває себе впевненіше. Данильчук заявив сьогодні:=джерело влади- народ=. Від себе додам ,волиняни не уповноважували представляти його інтереси ПС .Впевнений, при новому президенті,хто б ним не став, всю цю обнаглівшу срань швидко приберуть до рук. Не =правий секор= буде відловлювати та калічити неугодних йому людей,а полювання розпознеться на них самих при безумовній підтримці лучан.
Волинянин Показати IP 2 Квітня 2014 20:25
Дивно,що нормальні люди ще ведуться на хоч і вікову,але по суті шпану,яка хоче для себе якихось преференцій ,аби їх не чіпали в разі чого.Ось і вся їхня "боротьба".
Корінний лучанин до Волинянин Показати IP 2 Квітня 2014 21:21
Та справа в тому що треба міліцію залишити поза політикою! Нехай в міліції працюють професіонали яких вчили, у яких є досвід роботи. Не можна кожен день міняти керівників. Нехай попрацюють певний час - 100днів, а потім робити висновки з їхньої роботи. Так званий рейтинг ПС падає до нуля! А то призначають якихось майдайданівців керівниками за ознакою революційної доцільності ! Це так при Сталіні готували на місячних курсах командирів і відомо що потім було ! Щось подібне відбувається і в ПС, якого просто люди зневажають. Ще раз повторю, в міліції треба залишити професіоналів , а ПС гнати в шию. ПС думає, що назбиравши пацанів і одягнувши їх у форму та побігавши по лісах на тренуванні вони стали професіоналами і досягли рівня офіцерів міліції, які вчилися і мають фахову підготовку. Моя думка: нехай Швидкий попрацює , а там видно буде. НЕ МОЖНА В УКРАЇНІ ДОПУСКАТИ ХАОС ТА БЕЗВЛАДДЯ! А ПС це вже ПЕРЕЖИТОК!
Хапуга і крахабор до Волинянин Показати IP 3 Квітня 2014 01:04
судячи по твоїх словах ти на майдані не був! Якби ти там був еа барикадах так би не говорив
007 Показати IP 2 Квітня 2014 20:54
Проавий сектор це зграя невдах типу - угонщика "Лімаля", що стояв поруч із Данильчуком, дебіла Чикалова Діми, що з мамою своею свариться (напевно вона змиритися не може, що дебіла народила) та ім подібним бувшим ментам, яких з міліції погнали типу Кербалая Тараса, що працюючи в карному розшуці гроши збивав з квартирних злодіїв і всю інформацію їм за це зливав (до речи не бачив його сьогодня), а мабуть Алексеєнко Паша йому пообіцяв востановитись, якшо стане начальником УМВС (напевно спьяну пообіцяв, бо він тверезим не буває)
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 21:01
Данильчука сьогодня даже не пустили в УМВС, і він заслинений і засопливлений пішов звідти, напевно відзвонюватись Путіну, що 30 срібляників даремно получив. А да поверни Маневицькій громадяни памятник леніна, який вкрав і здав на метал та 7 стволів, що забрав у Цуманських ДАІ-шніків, бо хтось із твоїх неадекватних дуріків можуть почати стриляти з них як в Києві
Хапуга і крахабор до Лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 01:02
Цікаво що це за лучанин, який так ревно оберігає леніна??))) Ти не встиг втікти в Москву??)))
Лучанин до Хапуга і крахабор Показати IP 3 Квітня 2014 08:23
леніна я в гробу бачив, а живу я на своїй землі і в москву втікати не збираюсь, куда може ти зі своїм Пашою побіжиш, бо путін вас створоив для безладу, так само і фінансує, я за повернення власності Маневицької громади де вкрали металобрухт
Саша Показати IP 2 Квітня 2014 23:28
Ахах, як смішно це все читати де ж ви всі були два місцями тому разом із швидким?? на барикадах??
Майор Троль Показати IP 2 Квітня 2014 23:33
Докладываю! Как и раньше работаю по ранее утвержденному плану! Предлагаю внедрить речовку, которая станет мэмом среди волынян. Швыдкой Швыдкой мы с тобой мы с тобой!!
Саша Показати IP 2 Квітня 2014 23:40
Ребята милиционеры, прокуроры, судьи и остальные взяточники и крахаборы! хватит здесь писать памфлеты вашему коллеге! Мы и так знаем что Вам весь этот майдан как заноза в одном месте!
Піскун Показати IP 3 Квітня 2014 00:08
Яким гучним волинським свистом прийняли призначенння Швидкого волиняни!!! Ось так громадськість прийняла Швидкого http://www.volynpost.com/video/533-lucke-viche-zasvystalo-novogo-golovnogo-milicionera
Хапуга і крахабор Показати IP 3 Квітня 2014 01:06
пропоную створити політичну партію хапуг україни!!! Хай країна знає своїх героїв
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 15:52
ну да деж швидкий начальника ВДСО Новицького звільнить коли вдсо стоять переодягнуті в гражданку перед будівльою УМВС і його охороняють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus