USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Маневичах облаштували автобусну зупинку в еко-стилі. Фото

20 Лютого 2018 09:13
Нову автобусну зупинку в еко-стилі встановили на в’їзді у Маневичі. Такий подарунок маневичанам зробили працівники місцевого лісогосподарського підприємства – ДП «Маневицьке ЛГ».

Зважаючи на те, що зупинка розміщена зовсім поряд із адмінбудівлею лісництва, вона, відповідно, отримала аналогічну назву. Зазначається, що відтепер люди матимуть значно комфортніші умови для очікування громадського транспорту, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

«Це місце часто буває багатолюдним, тож у дощову чи снігову погоду охочі зможуть сховатися та перечекати несприятливі погодні умови. А влітку зупинка буде досить доречним місцем для перепочинку людям, які збирають гриби та ягоди, а таких у населеному пункті чимало!» – розповідає Олександр Швець, лісничий Маневицького лісництва. Саме під його керівництвом планувалась та будувалась автобусна зупинка.

ДП «Маневицьке лісове господарство» сподівається, що таку ініціативу підтримують й інші підприємства лісового господарства Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 20 Лютого 2018 09:20
Дуже добре, хороше виглядає..... молодці лісівники. Одне може бути погано: - лавочку украдуть, зупинку попишуть"Тут був Вася".....((((. Але буде надіятись, що вона "зупинка", залишиться такою ж хорошою
Жека Показати IP 20 Лютого 2018 09:26
Молодці. Дуже гарно. Але наші люди всі кутки обдзюрять і зас?уть...
Лучанка Показати IP 20 Лютого 2018 09:38
Молодці!!!головне щоб би?ло непонівичило
??? Показати IP 20 Лютого 2018 09:38
Ще мабуть вона не фарбована, срочно зробіть це хоть по весні бо почорніе,а так молодці не все ж у власну кишеню!!!
Люда Показати IP 20 Лютого 2018 18:21
Собі уже заробили безбітне майбутнє, добре хоч щось людям зробили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus