USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Маневичах волонтери організували благодійну виставку заради бійця

28 Серпня 2016 12:01
Маневицька Районна Організація Ветеранів АТО вперше організувала благодійний куточок-виставку на стадіоні селища.

Про це написав волонтер Руслан Шпота на своїй сторінці у соцмережі.

Під час дійства відбувся збір коштів на лікування бійця АТО, інваліда 2 групи, Сергія Михальчука з села Годомичі, якому потрібна складна дороговартісна операція.

У рамках заходу продавали сувеніри: брелки з патрона від АК-47, патріотичні календарі від Інститута волонтерства та громадської співпраці, поштові листівки від «Меценатів для солдата». Також до уваги відвідувачів була експозиція трофеїв, зброї, боєприпасів з зони АТО, фотовиставка та жартівливий тир.

Усі охочі мали змогу нвчитися збирати, розбирати й заряджати автомат та зробити фото у військовій амуніції.

В результаті на виставці зібрали 6 тисяч гривень. Андрій Біланчук потроїв суму й передав бійцю 10 тисяч гривень, таким чином, Сергій отримав 16 тисяч гривень.

Це не вся сума, яка потрібна на операцію, але, зі слів організаторів, це величезний внесок людяності, добра від людей, адже справа навіть не у грошах, а у підтримці воїна, привернення уваги до його проблеми.

Долучилися як до організації виставки, так і до збору коштів Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки, Руслан Теліпський (проект "Меценати для солдата"), Юлія Євпак ("Інститут волонтерства та громадської співпраці") та багато інших небайдужих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саші Серватовичу Показати IP 28 Серпня 2016 19:02
Окрема подяка тобі братішка за величезну допомогу в організації нашої виставки.Удачі і фарту тобі друже!!!
Валера Показати IP 29 Серпня 2016 11:38
Виставка була взагалі бомбезна. Дітям дуже цікаво було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus