USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мама загиблого бійця з Луцька віддала мільйон з компенсації за смерть сина на ЗСУ

6 Січня 2023 20:22
Мама загиблого бійця передала на ЗСУ мільйон гривень, які отримала після смерті сина на війні.

Про це повідомляє ТСН.

Жінка сама з Луцька і не хоче називати свого імені. Відомо, що вона не знала, що син пішов воювати, він казав, що поїхав на війну як волонтер.

Про бажання передати кошти для закупівлі необхідного для військових жінка повідомила на День святого Миколая. Її сина звали Микола Миколайович.

На передані кошти купили три дрони з тепловізорами, три ноутбуки та зарядні станції і вже передали їх у Бахмут.

Боєць, що доправив усе це на передову, повідомив: після поїздки на Донеччину обов’язково поїде до матері бійця, щоби їй особисто подякувати.

«Вона каже, що отримала компенсацію за втрату сина та хоче мільйон віддати. Мене це бере, якщо чесно, тому що ми від 2014 року в цій біді і за 8 років я таке бачу вперше, де мама, втративши сина, віддає, від себе відриває, і в неї в голосі впевненість, вона знає, що вона робить», – каже волонтер Фартовий.

Бійці на передовій записали для жінки подяку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dmd Показати IP 7 Січня 2023 06:10
Свята жінка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus