USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Москві тисячі росіян мітингують на підтримку України. ВІДЕО

15 Березня 2014 13:52
Сьогодні, у Москві декілька тисяч росіян вийшли на «Марш миру» аби підтримати Україну і виступити проти введення російських військ в Україну, повідомляє «ТСН».

Марш росіян пролягає за маршрутом: Страсний бульвар - Петровський бульвар - Різдвяний бульвар — Стрітенський бульвар і завершиться мітингом на проспекті Сахарова.

Акція узгоджена з мерією Москви і передбачає участь до 50 тисяч осіб. Учасники маршу тримають державні прапори України, Росії, а також деяких російських громадських об'єднань і партій. Серед активістів також присутній фронтмен гурту "Машина часу" Андрій Макаревич.

Люди вийшли з плакатами "Путіна під суд!", "Путін! Не розпалюй громадянську війну в Україні", "Страшно жити у цій країні", "Україна, пробач нас". Перед колоною розтягнуто великий банер, на якому написано: "За Росію і Україну без Путіна". У більшості на одязі прикріплені жовто-блакитні стрічки у кольорах національного прапора України.

Нагадаємо, тим часом суд дозволив мітинги на підтримку кримських сепаратистів у Донецьку. Проросійські сили Донецької області збирають 15-16 березня масові мітинги.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
)))) Показати IP 15 Березня 2014 14:42
Анонім, ти де?? Де твої неадекватні коментарі??? Ото Правий Сектор!! Поїхав до Москви і зробив там мітиг!! А ще 50000 мітингарів з собою привіз.
Марина до )))) Показати IP 15 Березня 2014 15:10
Уважаемые,вы читать умеете?Организаторы митинга при организации митинга заявили в Московскую мерию что в митинге может принять участие 50 тысяч человек(повторяю может принять).По данным агенства франспрес и это уже подтвердило агенство рейтер сейчас в митинге принимает участие около 6 тысяч человек.Причем половина из этих так называемых россиян это украинские роботяги которые работают сейчас в Москве и которые переживают за своих близких в Украине.И не брешите людям про митинги по всей России.Этого нет.Подождите,сейчас ваших роботяг выпрут из России вот тогда посмеетесь.:-)
Анонім до Марина Показати IP 15 Березня 2014 15:47
ну и чему ты радуешься? что путин зазомбировал россиян, что бы они воевали против украинцев? у тебя родители, дети или хоть жена есть? или тебе не понятны никакие ценности, кроме путинских миллиардов и власти?
луцьк до Марина Показати IP 15 Березня 2014 17:00
90% українських заробітчан в Росії ідуть туди і працюють нелегально постійно переховуючись від міліції а не ходять толпою в 50 тис по центру Москви!!! Росіяни молодці!!!! Слава Україні!!
Анонім Показати IP 15 Березня 2014 14:50
це агентура, що готувалася западенцями заздалегiдь. навiть Макаревич - двоюрiдний дiд Тягнибока та кум Бандери, готувався, ви не повiрите, на Марсi !! для нападу на кремль.
свідок Показати IP 15 Березня 2014 15:01
ТСН як завжди перестарались з чісельністю!:))) Як для Москви і Росії в цілому, це ... ну немає слів, щоб адекватно назвати таку чісельність і акцію і тих хто у тих лавах!:)
Александр Показати IP 15 Березня 2014 15:04
Сегодня самый лучший день. Пусть реют флаги над полками. Сегодня самый лучший день - Сегодня битва с дураками. Как много лет любой из нас От них терпел и боль, и муки. Но вышло время, пробил час, И мы себе развяжем руки. Друзьям раздайте по ружью. Ведь храбрецы средь них найдутся - Друзьям раздайте по ружью, И дураки переведутся. Ломались копья и мечи, И черепа людей трещали. Дрались как черти дураки, Но неизбежно погибали. Когда последний враг упал, Труба победу проиграла. Лишь в этот миг я осознал, Насколько нас осталось мало.
Саша Показати IP 15 Березня 2014 15:57
Властитель слабый и лукавый, Плешивый щеголь, враг труда, Нечаянно пригретый славой, Над нами царствовал тогда. Я всех уйму с моим народом, — Наш царь в конгрессе говорил, А про тебя и в ус не дует, Ты александровский холоп
Александр до Саша Показати IP 15 Березня 2014 17:02
Но бог помог — стал ропот ниже, И скоро силою вещей Мы очутилися в Париже, А русский царь главой царей.
Саша до Александр Показати IP 15 Березня 2014 17:41
Россия присмирела снова, И пуще царь пошел кутить, Но искра пламени иного Уже издавна, может быть, У них свои бывали сходки, Они за чашею вина, Они за рюмкой русской водки...
Александр до Саша Показати IP 15 Березня 2014 17:47
Все это было только скука, Безделье молодых умов, Забавы взрослых шалунов
Марине Показати IP 15 Березня 2014 16:33
коментар було видалено
БОГДАН Показати IP 15 Березня 2014 19:07
НА протязі останніх двох тижнів щоденно проходять мітинги в різних містах Росії ,як правило чисельністю 7-10 тис чол,під антибандерівськими гаслами, на пітримку референдуму в Криму та входженя його до складу Росії,проти= нелегитимної,бандитської=,як вони , чомусь, вважають ,київської влади Турчинова-Яценюка. Не став виключенням і сьогоднішній день. В Москві пройшли два великі альтернативні мітинги. Один-антипутінський ,так званий =Марш миру=,проти кримського референдуму, та приєднання його до Росйської Федерації,в якому взяло участь близько 6 тис чол .Інший-пропутінський,за кримський референдум та входження Криму до РФ.
БОГДАН Показати IP 15 Березня 2014 19:14
Пропутінський мітинг організував в Москві під антибандерівськими гаслами Кургіінян і в якому взяли участь близько 15 тис.чол.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus