USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Миколаївці звільнили з підвалу 150 заручників - жінок і дітей

4 Липня 2014 22:00
Українські бійці звільнили 150 жінок та дітей, які більше 2 діб знаходились у підвалі Будинку культури Миколаївки. Заручникам запропоновали виїзд на оздоровлення. Про це йдеться на офіційному сайті Президента України.

Міністр оборони України Валерій Гелетей та командувач Національної гвардії Степан Полторак доповіли Президенту України про звільнення від бойовиків населеного пункту Миколаївка, що знаходиться біля Слов’янська в донецькій області.

Згідно з інформацією, заручників бойовики збиралися використати в якості живого щита, - повідомляє "Українська правда"

Операція, в якій були задіяні бійці Збройних сил, Національної гвардії батальйону «Київ-1» та спецпризначенці, проходила під керівництвом начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженка.

Під час операції у полон захопили понад 50 бойовиків на чолі з їх лідером на прізвисько «Скорпіон». Серед полонених є громадяни Росії. У бойовиків почалася паніка.

Президент України Петро Порошенко відзначив високий рівень проведення бойової операції.

Президент підкреслив, що, згідно його мирного плану, який був підтриманий керівниками країн, протягом дії режиму припинення вогню бойовики мали можливість обрати мир – здати зброю, звільнити заручників, повернутися до мирного життя або залишити територію країни. «Вони обрали війну, тож ми будемо на це адекватно відповідати», - сказав Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Липня 2014 06:16
Який жах! Треба все зафильмувати та в Гаагу.
Анонім Показати IP 5 Липня 2014 12:20
а фото цих людей де ??..... чи все лише слова....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus