USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Насірова рак щитовидної залози, - ЗМІ

1 Червня 2017 13:59
Роман Насіров просив детективів НАБУ надати йому можливість виїхати у США для проходження лікування папілярного раку щитовидної залози за протоколом "АТА" (рекомендований курс лікування/спостереження 5 років), який йому рекомендували у Національному інституті вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд) на період з 11 по 30 червня 2017 р.

Про це йдеться у поданому до НАБУ проханні відстороненого голови ДФС Романа Насірова та висновку судової медичної експертизи щодо стану її здоров'я, які є в розпорядженні Цензор.НЕТ.

Зокрема, Насіров просив дозволити йому виїзд на лікування в період з 11 по 30 червня 2017 року у відділення клінічної ендокринології Національного інституту вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд), видати йому закордонний паспорт, тимчасово зняти з нього електронний браслет і забезпечити безперешкодний виїзд з території України.

До прохання Насіров додав і висновок судово-медичної експертизи стану його здоров'я. У висновку йдеться, що клінічними лікарями у Насірова було встановлено перебіг таких захворювань:

- ішемічна хвороба серця (нестабільна стенокардія (02.03.2017) вінцевих артерій;

- рак (папілярний) щитовидної залози тощо.



Саме для післяопераційного терапевтичного лікування раку Насіров і просить дозволити йому виїзд за кордон, оскільки лікування за рекомендованим йому протоколом "АТА" в Україні неможливе. Також інформацію про те, що у Насірова діагностували папілярний рак щитовидної залози, підтвердили джерела РБК-Україна в оточенні Насирова.

Як повідомлялося раніше, детективи Національного антикорупційного бюро України відмовили усуненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову в наданні дозволу на виїзд за межі України.

Як відомо, детективи НАБУ на початку березня 2017 року затримали Насірова і повідомили йому про підозру у зловживанні владою та службовим становищем.

Слідство наголошує, що Насіров протягом 2015–2016 років, діючи в інтересах депутата Верховної Ради Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу трьом компаніям. Такими рішеннями державі було завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень.

Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.

7 березня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 діб з можливістю внесення застави 100 мільйонів гривень, хоча антикорупційна прокуратура просила встановити грошову заставу у розмірі 2 мільярди гривень.

Ввечері 16 березня Насіров вийшов із СІЗО в Києві після того, як його рідні внесли заставу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Sieger Показати IP 1 Червня 2017 15:18
В нього, певно, не рак щитовидної залози, а рак хитрощів. Аби втекти від відповідальності.
Я Показати IP 1 Червня 2017 16:09
Нехай лікується в Україні, на благо якої він так плідно працює.
Glover Показати IP 1 Червня 2017 16:54
Ні, америка тільки лікує це,тому хоче він туди!!!
ан Показати IP 2 Червня 2017 15:53
та втікти він хоче. от і все. а не хворий. Знайшов вихід.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus