USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську стічні води підтоплюють гуртожиток

16 Липня 2014 16:53
Дощ приносить мешканцям будинку на вулиці Луцькій, 26, що у Нововолинську, великі проблеми. Не маючи відповідного стоку, вода під час зливи заповнює усі підходи до помешкання, підмиває фундамент, руйнує сходи. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Проблема має свою передісторію. Ще у 2007 році зі сторони заводу «Оснастка» прокладали нову лінію електропередач до чергового інвестора, який мав побудувати розважальний центр на розі 15 мікрорайону. Кабель прокладали вздовж пішохідної доріжки, поблизу дев’ятиповерхівки на Луцькій, 26. Дозвіл на проведення робіт давали нововолинські чиновники.

Зруйнувавши покриття тротуару, робітники також прибрали бордюри. На місце їх так і не встановили. Відповідно, стоки дощових вод із траси Ковель-Львів, що знаходиться на узвишші, потекли під поріг мешканцям малосімейки. Ті шукали вирішення проблеми у місцевих владців, але - марно.


Чиновники своєї відповідальності не визнають. Натомість пропонують нововолинцям скинутися грішми для того, аби зробити водовідвід. Про це йдеться у відповіді спеціаліста відділу будівництва, комунального господарства і газифікації при виконкомі Нововолинської міськради Ігоря Орєхова.


Мешканці гуртожитку обурені й не хочуть вкладати власні гроші у виправлення чиновницьких помилок. Вважають, що саме з вини місцевих керманичів у них виникла проблема. Кажуть, готові до рішучих кроків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 16 Липня 2014 18:00
А чому орган місцевого самоврядування перекладає свої недоробки на плечі мешканців міста? Хай несе відповідальність той хто повинен був контролювати!!!
Штефан, Луцьк до Оксана Показати IP 17 Липня 2014 10:28
А міський голова пан В.Сапожніков хапонув мабуть, скажену "лапувку" від тієї фірми. Він це обожнює. І СБУ про те знає. Ось фірма і злякалась, що буде доїти регулярно і дала драла.
Турист Показати IP 18 Липня 2014 00:12
У всьому є позитив.В венецію не потрібно їхати.Грязеві ванни можна прийняти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus