USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У провінції Філліпін за ніч вбили 32 підозрюваних у наркоторгівлі

16 Серпня 2017 14:04
32 підозрюваних у наркоторгівлі були вбиті під час перестрілки у провінції Булакан у Філіппінах. Такі підсумки лише доби кривавої боротьби з наркотиками оприлюднила місцева поліція, повідомляє ТСН з посиланням на СNN.

Місцеві силовики влаштували 66 операцій з "купівлі-продажу", під час яких копи під прикриттям намагалися купити заборонені речовини у ймовірних дилерів в провінції Булакан, на північ від столиці країни - Маніли.

Двадцять з таких операцій призвели до збройних зіткнень, відзначили силовики.

З моменту вступу до влади у червні 2016 року резидент Філіппіни Родріго Дайтерте розв'язав агресивні війни з наркотиками, що призвело до загибелі 3400 підозрюваних дилерів та наркозалежних.

Кількість вбитих у Булакані є найбільшою, яку провінція бачила за одну ніч. Заарештовані були ще 107 осіб.

Нагадаємо, президент Філіппін Родріго Дутерте, який приступив до своїх обов'язків 30 червня 2016 року засвідчив, що він власноруч застрелив трьох наркоторговців. Зазначимо, одним з пунктів його передвиборної програми була обіцянка про викорінення продажу та вживання наркотиків в країні. Відтоді він вступив з наркоторговцями і наркоманами в жорстоку боротьбу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ау Показати IP 16 Серпня 2017 14:40
А що думає президент Філіппін Родріго Дутертез приводу радикальних методів, які використовує "резидент Філіппіни" Родріго Дайтерте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus