USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Рівному нагородили добровольця з Волині

24 Травня 2018 08:44
ГО «Об'єднання добровольців» нагородило відзнакою атовця Миколу Габдулхакова з села Вітоніж Рожищенського району.

Про це повідомляє Район. Рожище.

У Рівному за ініціативи ГО «Об'єднання добровольців» пройшли заходи, приурочені Дню пам'яті полеглих за незалежність України та Дню героя. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих бійців, які відстоювали гідність та соборність нашої держави.

Згодом відбулася маршова хода добровольців центральною вулицею міста. Метою заходу було привернути увагу влади та нагадати, хто стояв у перших лавах боронячи рідну землю.

Святковий концерт та нагородження добровольців відбувся в органному залі Рівного. Серед трьох волинян, які отримали відзнаку «Доброволець АТО 2014», є і Микола Габдулхаков.

Микола пішов захищати Україну в складі Добровольчої української армії не чекаючи повістки, вірою та правдою служив своєму народові. Нині доброволець повернувся з війни, пише чудові, патріотичні вірші й читає реп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus