USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Рокинях відкрили зал важкої атлетики

19 Липня 2018 07:20
У селі Рокині Княгининівської ОТГ відкрили оновлений спортивний зал для занять важкою атлетикою.

На відкриття прибули депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов та директор Волинської обласнлої школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Місцеві жителі розповіли, що раніше у Рокинях спортивний зал був, але в незадовільному стані. Попри це селище славиться своїми важкоатлетами, серед яких заслужені майстри спорту України, учасники Олімпійських ігор у Пекіні, майстри спорту України міжнародного класу, багаторазові чемпіони України призери чемпіонату Європи з важкої атлетики Надія Миронюк, Юрій Лавренюк та Юрій Бойко.



«У селищі Рокині дуже багато молоді, у якої величезний потенціал та бажання займатися важкою атлетикою, – розповів Андрій Авраменко. – Проблема полягала у відсутності належних умов для проведення навчально-тренувальних процесів та обладнання. З ідеєю облаштування спортивного залу у Рокинях ми звернулися до голови Княгининівської ОТГ Олени Твердохліб. Нашу ідею підтримали і спільно вдалося облаштувати зал».

Зараз у залі вже відбуваються тренувальні процеси. Нині там займається близько 30 людей.

«На сесії Княгининівської ОТГ депутати підтримали рішення виділити 199 тисяч гривень на облаштування роздягалень. Крім того, ще 199 тисяч гривень Княгининок виділить на облаштування коридору і тренерської», - розповіла голова Княгининівської ОТГ укропівка Олена Твердохліб.

Не залишилася осторонь і Волинська обласна рада. З бюджету області депутати виділили кошти на придбання необхідного інвентарю.

«Волинська обласна рада підтримує федерації боксу, веслування, легкої атлетики, адже спорт – це інвестиція у щасливе майбутнє нашої країни, яке можливе лише за здорової та міцної молоді, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Знаю, що заняття спортом можуть докорінно змінити життя, подарувати людині сили та бажання працювати та розвиватися. Ці слова уже давно стали аксіомою і для голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Саме тому Фонд «Тільки разом» приділяє таку велику увагу популяризації спорту серед молоді».

До слова, що такі ж відділення функціонують в Луцьку, Камінь-Каширському, Колках, Іваничах, Люблинці, Ковелі, Жидичині, Старій Вижві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus