USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Рожищі поліцейські повернули батькам загублену 3-річну дівчинку

14 Липня 2016 11:17
В райцентрі Рожище на вулиці Мостовій біля річки Стир місцева жителька знайшла малолітню дитину, яка знаходилася без супроводу дорослих. Жінка повідомила про це до місцевої поліції. Поліцейські оперативно знайшли батьків дівчинки та повернули їм дитину.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно з повідомленням, у Рожищенське відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те що, на одній із вулиць райцентру вона виявила малолітню дитину, яка знаходилася без супроводу дорослих та не повідомляє своїх анкетних даних.

На місце події відразу ж прибула слідчо-оперативно група, інспектор ювенальної превенції Рожищенського відділення поліції Андрій Торожнюк та інспектор Рожищенського відділення поліції Ірина Новосад.

Як з’ясувалось, жінка прямувала до місцевої лікарні та переходячи через міст у місті Рожище, почула дитячий плач, який лунав з-під мосту. Спустившись до річки, вона помітила дівчинку і відразу повідомила до поліції.

«Ми оперативно встановили особу дитини та повернули батькам. Нею виявилися трирічна мешканка міста Рожище», – розповів інспектор ювенальної превенції Рожищенського відділення поліції Андрій Торожнюк.

Батько дівчинки висловив щиру подяку поліцейським за те, що вони оперативно виконали свою роботу та розшукали його дочку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 15 Липня 2016 23:18
А як загубили дитину вдячні батьки?І велике щастя,що не дійшло до трагедії.Трирічна дитина сама на березі річки?!?!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus