USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У селі на Любомльщині за 150 тис. реконструювали вуличне освітлення

19 Квітня 2018 09:26
Рішення освітити всі вулиці у селі Столинські Смоляри Рівненської ОТГ (Любомльський район) прийняли ще наприкінці 2017 року.

Тоді ж на сесії депутати об’єднаної громади проголосували за виділення коштів для встановлення 120 ліхтарів у селі. Наразі тривають роботи з їх підключення до системи електропостачання.

Народний депутат Ігор Гузь посприяв, щоб із державного бюджету, на умовах співфінансування з ОТГ, на реконструкцію освітлення виділили 150 тисяч гривень, повідомляють у прес-службі народного обранця.

Крім того, в 2016-му з ініціативи парламентаря у Столинських Смолярах встановили дитячий майданчик за 80 тисяч гривень субвенції.

Загалом за три роки депутатської діяльності Ігор Гузь на нагальні потреби мешканців Любомльського району залучив з державного бюджету понад 12 мільйонів гривень. Щоразу, звітуючи перед громадою про свою діяльність, він разом із командою збирає нові пропозиції, з метою їх подальшого вирішення.

Окрім зустрічей, нардеп пропонує активно долучатися до обговорення проблем громади у соціальній мережі Фейсбук. На його думку, це спростить комунікацію обранця з виборцями і дасть можливість оперативно реагувати на їхні запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus