USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі на Волині в «Укртелекому» вкрали майже тисячу метрів кабелю

22 Грудня 2017 21:51
Раніше неодноразово судимий чоловік викрав 974 метри кабелю у селі Воютин Луцького району, чим завдав Волинській філії ПАТ «Укртелеком» матеріальну шкоду на суму більше 12 тисяч гривень.

Про це йшлося 18 грудня під час судового засідання у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, суд встановив, що у період з 1 по 18 березня 2017 року, діючи у вечірню пору, обвинувачений викрав 974 метри кабелюТПП 10х2х0,4, який знаходився між опорами лінії повітряного зв’язку, чим завдав Волинській філії ПАТ «Укртелеком» матеріальну шкоду на загальну суму 12 тисяч 252 гривні.

Допитаний в судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину у вчиненні інкримінованого злочину, зауваживши, що у вказані час, місце та спосіб вчиняв крадіжки кабелю.

Враховуючи те, що чоловік неодноразово судимий, однак свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому, суд визнав його винним у вчиненні злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі строком 2 роки, втім на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнив обвинуваченого від відбуття покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 1 рік 6 місяців не вчинить нового злочину.

Окрім того, суд задовольнив цивільний позов директора Волинської філії ПАТ «Укртелеком» про відшкодування обвинуваченим матеріальної шкоди у сумі 18 тисяч 93 гривні на користь Волинської філії ПАТ «Укртелеком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ото таки так Показати IP 22 Грудня 2017 23:35
За 19 діб спохватився Телеком, майже кілометр кабелю...реалії Телекому...а споживачі?! Отак спішать відремонтувати.... Любомль не кращий... Кабель обірваний місяць висить, ящики без кришок, дроти на соплях... Люди відмовляються від сервісу, у всіх мобілки, а швидкість інету взагалі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus