USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Шацьку рятувальники не допомогли лелеченяті, яке випало з гнізда

28 Червня 2017 19:59
В селищі Шацьк на вулиці Незалежності випало з гнізда дитинча лелеки, пише Район.Шацьк.

Щоб врятувати кволого птаха, який лежав на узбіччі дороги, обліплений мухами, і майже не ворушився, небайдужі шачани негайно розпочали акцію «Порятунок». Логічно, що найперше зателефонували місцевим рятувальникам - вони мають спеціальну драбину, з допомогою якої можна повернути птаха до гнізда. Утім, там отримали відмову.

Відмовилися сприяти порятунку лелеченяти і працівники природоохоронної структури - Шацького національного природного парку.

Не захотіли морочити голову такою дрібницею і працівники Шацького РЕМ, хоча мали б вимкнути подачу електроенергії до опори, на якій було лелече гніздо.

Шачани, зіткнувшись з такою кричущою байдужістю, не стали довго обурюватися - просто один з них забрав лелеченя, яке не вміє літати і щойно навчилося ходити, додому. Інакше воно за лічені хвили стало б жертвою собак.

До слова, два роки тому в Ківерцівському районі на порятунок лелеченяти, яке також випало з гнізда, змогли виїхати і електрики, і рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НуНу Показати IP 28 Червня 2017 20:40
Вони б тільки гроші за в'їзд на територію національного парку збирали б, і борди ставили б, на яких гарно розписували, що ці кошти ідуть на розвиток інфраструктури і збереження унікальноі природи регіону. Нуну
djdf до НуНу Показати IP 28 Червня 2017 22:48
Так там Кусько зараз заправляє, для нього бабло це все і крім нього він і бачити нічого не хоче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus