USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У шести селах Горохівського району можуть закрити школи

7 Квітня 2016 14:31
Малокомплектні школи у селах Диковини, Довгів, Красів, Пильгани, Михлин і Хмельницьке у Горохівському районі – у черзі на закриття.

Про це повідомляє сайт «Горохів».

Причиною такого кроку начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Білик вважає не тільки чималі кошти, які потрібні на їх функціонування. Гірше, що діти отримують недостатні знання від вчителів, які проводять одночасно уроки з учнями-початківцями, їм важко адаптуватися у старших класах, в яких вони все одно будуть навчатися в сусідніх селах.

У такій ситуації діти стають заручниками амбітних батьків, які не погоджуються з закриттям шкіл, та вчителів, які не хочуть втратити робочі місця.

Торік малокомплектні школи закрили в селах Кутрів, Волиця-Дружкопільська, Колмів і Квасів. Всі вчителі, які бажали продовжувати працювати за спеціальністю, були працевлаштовані.Наразі постало питання і про реорганізацію з І-ІІІ у І-ІІ ступенів Новосілецької і Колодеженської шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus