USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У трьох сільрадах на Волині відбулися вибори

4 Грудня 2016 20:54
Сьогодні, 4 грудня, три громади Волині обирали голів сільських рад.

Зокрема, у Камінь-Каширському районі Тоболівська та Добринська сільради, а у Турійському районі Миляновичівська, - інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Згідно із даними паралельного підрахунку голосів, який здійснює Волинський УКРОП станом на 20.00 проголосувало:

Тоболівська сільрада – 717 людей, 67,13 % від загальної кількості виборців

Добринська сільрада – 652 людини, 77,71 % від загальної кількості виборців

Миляновичівська сільрада – 501 людина, 64,98 % від загальної кількості виборців

Від партії «УКРОП» на посади голів були висунуті:

Тоболівська сільрада – Наталія Балик. Народилася 1975 року в селі Тоболи.

Після закінчення школи вступила до Луцького педагогічного училища, потім – до Волинського державного університету ім. Лесі Українки. Двадцятирічною, ще під час навчання у виші, Наталія пішла працювати вчителем у школу села Рудка Червинська Камінь-Каширського району. Через рік перейшла на роботу в школу села Гута Камінська на посаду вчителя географії, де працює і досі.

Добринська сільрада – Віктор Приймачук. Народився 1964 року в селі Хотешів.

Після закінчення школи працював у колгоспі імені Жовтневої революції у селі Добре. Коли Україна здобула незалежність, 1991 року перейшов на посаду землевпорядника у сільраду, де пропрацював майже 20 років. У 2010 році він влаштувався працювати майстром лісу в Добрівське лісництво. З 2014-го веде одноосібне селянське господарство.

Миляновичівська сільрада – Прокіп Баранюк. Народився 1983 року в Черкаській області. Пізніше його сім’я переїхала в село Туровичі Турійського району. Після закінчення Миляновичівської школи здобув фах різьбяра по дереву в Ковельському професійно-технічному училищі № 5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus