USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька відключать воду

27 Травня 2014 14:32
На трьох центральних вулицях Луцька завтра, 28 травня, відключать воду, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Згідно з повідомленням КП «Луцькводоканал» з 10.00 до 17.00 припинять водопостачання до будинків, які знаходяться на вулицях Винниченка, Степана Бандери (до вулиці Ярощука), Бойка. Також відбудеться пониження тиску води в центральній частині міста. Це зумовлено проведенням врізки в діючу водопровідну мережу за адресою проспект Грушевського, 2 та заміною запірної арматури на вулиці Винниченка, 51.

Мешканцям будинків варто завчасно запастись водою, оскільки після завершення комплексу робіт та відновлення водопостачання ймовірне короткочасне погіршення якості питної води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus