USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У вересні луцькі лікарі сядуть за парти

28 Серпня 2015 08:37
З першого вересня у Луцьку навчатимуться не лише школярі. За парти готові сісти лікарі, менеджери, продавці, журналісти й навіть вчителі. Усіх об’єднує жага до знань та можливість безплатно вдосконалити свої знання іноземної мови.

Саме у вересні розпочнуться заняття в рамках третьої хвилі проекту «Мовне волонтерство». Наразі викладачі оцінюють рівень знань охочих та формують робочі групи.

«Це - уже третя хвиля проекту. Охочих - безліч: близько 130-ти лучан уже написали тестові завдання з англійської, французькою наразі зацікавилися 15. Зараз ми оцінюємо результати тестів і уже до першого вересня маємо сформувати групи, у кожній з яких навчатимуться до 10-ти людей. Ми враховуємо зайнятість наших студентів, їхній рівень знань, очікування від проекту. Тож таким чином намагаємося створити максимально комфортне навчальне середовище», – розповідає одна з викладачів проекту Оксана Кривко.

«Попит є, і він не зменшується. Проект стартував із вивчення англійської, однак, отримавши відгуки та поспілкувавшися з нашими студентами, ми вирішили розширити перелік мов й дати можливість вибору. Наразі стартують курси французької. Крім того, заплановане вивчення польської, італійської, іспанської й німецької мов. Тож, якщо ви не встигли подати свою заявку на участь у проекті – не засмучуйтеся, адже ви зможете приступити до навчання наступного разу [орієнтовно в листопаді]», – зауважує прес-секретар ВОГО «Фундація розвитку громад» Вікторія Дворак.

Нагадаємо, що проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Він діє під гаслом: «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу». Тож від учасників вітається волонтерська допомога у проведені благодійних акцій, а також внесення пожертв для підтримки важкохворих дітей та волинських солдат у зоні АТО (не лише гроші, а й одяг, взуття, продукти, військове обладнання, медикаменти, засоби особистої гігієни тощо).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus