USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ветлах для голосування за провладного кандидата звозять людей, - ЗМІ

29 Жовтня 2017 15:48
У Ветлах Любешівського району, за провладного кандидата голову місцевої РДА Олега Куха, група місцевих підприємців і представників «Аграрної партії» організували масовий підвіз виборців, роздачу грошей і споювання їх напередодні у місцевому генделику.

Про це розповіли місцеві жителі та сільська голова Любов Павлік для Під прицілом.

За словами сільського голови, вона з самого ранку отримала з десяток дзвінків, що місцеві «активісти», наближені до районного керівництва, споюють людей, які зловживають алкоголем і організовано, кількома бусами, з паспортами підвозять їх безпосередньо до школи I-III ступеня де розташована виборча дільниця, заради голосування за кандидата від ББП Солідарності.

Саме цей бус був одним із тих, які підвозять проплачених кандидатів, та відразу почав тікати впісля того, як співучасники порушень повідомили інформацію про журналістів

Сільська голова особисто зафіксувала кілька таких підвозів і вкрай обурена, що ці люди так впливають на воєвиявлення місцевих виборців.

Коли Любов Павлік звернулася до спостерігачів скласти акти про порушення, усі вони відмовилися, вдаючи, що не помічають того всього, що відбувається на вулиці перед дільницею.

Станом на 15:20 з'явилася інформація, що проплаченим виборцям у разі затримання поліцією, наказують говорити, що це робить "УКРОП".

Усі деталі та подробиці інциденту згодом.

Зауважимо, що подібні факти починають фіксуватися по всьому району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
прохожий Показати IP 29 Жовтня 2017 15:55
Як були деякі продажними баранами так і залишаться. За охапку сіна готові іти на бойню.. А на бойню ведуть вовки.
знаю Показати IP 29 Жовтня 2017 16:15
аграрна партія!!!! це брат голови аграрної партії (волошенюка )позавчора (він сторож у діброви ) побив людину, зламав руку
Ххх Показати IP 29 Жовтня 2017 18:21
А чому Любешівська поліція не перевірила на вміст алкоголю поліцейського який був присутній на виборчій дільниці житель с.Ветли. І хто видає зброю таким ? За чим дивиться керівництво? І ви ідете до Європи пяний поліцейський зі зброєю на дільниці. Ганьба поліції Волинської обл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus