USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському заборонили торгівлю спиртним у нічний час

19 Червня 2015 12:39
Депутати Володимир-Волинської міської ради з четвертої спроби нарешті заборонили на території міста Володимир-Волинський реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (окрім безалкогольного) у підприємствах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 19 червня, під час сесії міської ради.

Діятиме заборона з 22:00 години до 08:00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.

Встановили, що чинність цього рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території міста Володимира-Волинського, незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, три попередні рішення про заборону торгівлі спиртним в нічний час були оскаржені підприємцями міста, які мають цілодобові магазини і належать до так званого «алкогольного лобі».

Варто зазначити, що обмеження торгівлі спиртним є на часі - ситуація у місті загострилася у зв’язку з війною на сході та перебуванням у 14-й бригаді великої кількості військовослужбовців. На жаль, частина військових зловживає спиртним. Нещодавно у Володимирі-Волинському військовий отруївся фальсифікатом і потрапив до реанімації у важкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 19 Червня 2015 15:39
Очень неразумные решения.Бабки разведенный спирт будут продавать круглосуточно..И без каких-либо налогов.Да и отравлений будет больше.На дому будут покупать всякую бодягу.
Підприємець-юрист Показати IP 19 Червня 2015 15:45
Маю досвід оскаржити таке незаконне рішення. Пунктом 4 статті 23 Господарського кодексу України встановлено, що не допускається видання правових актів органів місцевого самоврядування, якими встановлюються не передбачені законом обмеження щодо обігу окремих видів товарів (послуг) на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus