USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку під марками відомих брендів розливали підроблений алкоголь

1 Березня 2019 10:31
Правоохоронці встановили, що в одному із складських приміщень Луцька функціонує підпільний цех, у якому за допомогою спеціального обладнання здійснюється незаконне кустарне виготовлення алкогольних напоїв (спиртовмісної рідини прозорого та коричневого кольору), шляхом змішування технічної води зі спиртом невідомого походження та якості, ароматизаторів та барвників. Про це інформує управління захисту економіки на Волині.

Фальсифікат розливали як в скляні пляшки різного об’єму, так і в пакети «Bag in Box». У подальшому на тару зловмисники наклеювали підроблені марки акцизного податку України та етикетки відомих українських виробників лікеро-горілчаної продукції.

Після цього «готова продукція» реалізовувалася через заклади торгівлі та громадського харчування Волинської області. За результатами обшуків, з незаконного обігу працівниками поліції вилучено понад півтони спирту та готову алкогольну продукцію, орієнтовною вартістю понад 500 тисяч гривень.

Разом з тим, вилучили «кустарне» обладнання для змішування, фільтрації та розливу фальсифікату, понад півтори тисячі підроблених марок акцизного податку України та чорнові записи фігурантів.

Наразі на вилучене майно накладено арешт. Вирішується питання про призначення відповідних експертних досліджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
альоша Показати IP 1 Березня 2019 12:05
знов неструка чи шо?
Однозначно! Показати IP 1 Березня 2019 12:26
Добре ,що є кому стояти на сторожі здоров'я тих ,хто потроху чи "непотроху" вживають...
Гірка правда Показати IP 1 Березня 2019 13:10
Ще одного прибили якого потім самі і будуть кришувати)
До гірка правда Показати IP 1 Березня 2019 13:16
А вони так все життя працюють. Де інформація про засуджених по їх роботі??Все закривається і потім кришується. Реформа поліції!!!
Валерій Показати IP 22 Грудня 2022 19:44
Щось схоже на склади Міжрегіональних ресурсів!!!
Валерій Показати IP 22 Грудня 2022 19:50
А фігурантів з Міжрегіональних і не буде вказано, все порішалось, і так не перший раз. Як так що дойшло ще до публікації, молодці)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus