USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському зібрали 2 мішки кришечок на протези бійцям

5 Жовтня 2015 12:12
У рамках Всеукраїнської акції зі збору кришечок з пластикових пляшок на виготовлення протезів бійцям АТО, активісти Володимира-Волинського доставили в Луцьк 2 мішки кришечок і передали їх у пункт збору в Молодіжному центрі. Про це йдеться на сайті міської ради княжого міста.

Протягом місяця до благодійного збору долучилися і школярі, й студенти, й пенсіонери.

Нагадаємо, учасники всеукраїнського проекту «Let's do it, Ukraine» спільно з Благодійним фондом «ОВЕС» (Київ) оголосили збір кришечок від напоїв для подальшої переробки і виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинські школярі зібрали майже п'ять тисяч кришечок на протези бійцям АТО та виготовили плакат з побажанням для своїх ровесників з Донбасу.

500 кришечок на протези українським воїнам назбирав учень 6 класу села Немир Максим Глинюк. Допомогти пораненим українським військовим вирішила і маленька волинянка Аня Марчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus